ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΚώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έκαναν … πλάκα!

14522389_850789155056685_1153902352_o

Σαρωτικα τα κορίτσια του Θρύλου συνέτριψαν τον Φάρο με 117-48 και προκρίθηκαν με εμφαιτκό τρόπο στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

 

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η νταμπλούχος ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού την εναρκτήρια για φέτος επίσημη αγωνιστική της υποχρέωση, συντρίβοντας τον Φάρο Κερατσινίου με το εκκωφαντικό 117-48 τσεκάροντας για …πλάκα το εισιτήριο της πρόκρισης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου! .

Η τεράστια διαφορά δυναμικότητα,ς που εκ προοιμίου χώριζε τις «ερυθρόλευκες» από την κατά μία κατηγορία κατώτερες αντιπάλους τους έδωσε έαν αέρα ανωτερότητα στον Θρύλο!

Με τα κορίτσια της Ελένης Καπογιάννη να μπαίνουν … φουριόζες στην αναμέτρησημμην επιτρέποντας στην ομάδα του Κερατσινίου να …πάρει ανάσα!

Κι όλα αυτά χωρίς τις Τζόνσον, Μπαρτόνοβα και Γιοβάνοβιτς.

Δυνανμικό ήταν το ξεκίημα για τον Ολυμπιακό, που προηγήθηκε νωρίς νωρίς 0-10, για να κλείσει την πρώτη περίοδο προηγούμενη με διαφορά 19 πόντων (12-31)!

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η άμυνα έγινε ακόμη πιο πιεστική από πλευράς Ολυμπιακού κι αυτό επέτρεψε στις νταμπλούχες Ελλάδας να ανοίξουν ακόμη περις΄σοτερο τη διαφορά βγάζοντα ςόμορφες συνεργασίες!

Μάλιστα, το δεύτερο δεκάλεπτο βρήκε τον Ολυμπιακό να προηγείται με το απίστευτο 18-59 και ουσιασιτκά να δίνει διαδικαστικό χαρακτήρα στην αναμέτρηση.

Παρά τη πολύ μεγάλη διαφορά οιπαίκτριες της Ελένης Καπογιάννη συνέχισαν  να είναι το ίδιο σοβαρές και προσηλωμένες στο παιχνίδι τους! Με φόντο την πιεστική άμυνα και την έφσή τους στο φαστ –μπρίεκ, οι «ερυθρόλευκες] έκλειαν την Τρίτη περίοδο 88-32, για να φτάσουμε χωρίς ιδιαίτερο κόπο στο τελικό 48-117!

Θα ακολουθήσει video με δηλώσεις

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button