ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έδωσαν νέα διάσταση Πέρο και Μάρκο! (Video)

Η παρουσία των άλλοτε «ερυθρόλευκων» και πρωταθλητών Ευρώπης Άντιτς και Κέσελ με την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα έδωσε μία ακόμη χαρακτηριστική νότα στην αναμέτρηση με τα αδέλφια μας.

Χαρακτήρα πάρτι είχε για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού η αναμέτρηση της Παρασκευής κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για την όγδοη αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Η «αρμάδα» του Γιάννη Σφαιρόπουλου αποδίδοντας εξαιρετικά, έφτασε με εμφατικό τρόπο στον θρίαμβο με 85-59 επί των αδελφών μας, γεγονός, το οποίο της επέτρεψε να «πατήσει» κορυφή στον βαθμολογικό πίνακα της Ευρωλίγκα και να αντιμετωπίζει με περίσσια αυτοπεποίθηση τη συνέχεια.

Την ίδια στιγμή είχε στηθεί ένα πραγματικό πάρτι στις εξέδρες του ΣΕΦ, όπυ οπαδοί και των δύο ομάδων τραγουδούσαν συνθήματα στα ελληνικά και τα σέρβικα μέσα σε αποθέωση!

Στο ιδιαίτερο αυτό παιχνίδι μεταξύ των δύο αδελφοποιημένων συλλόγων έδωσε ξεχωριστό χρώμα η παρουσία των Πέρο Άντιτς και Μάρκο Κέσελι στο ρόστερ του Ερυθρού Αστέρα.

Οι δύο παίκτες που αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης με τον Ολυμπιακό , γνώρισαν την αποθέωση από τους οπαδούς των Πειραιωτών, που δεν έχουν ξεχάσει τα όσα έχουν προσφέρει

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button