ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έδειξαν τον δρόμο οι Νέοι!

Εξαιρετική η Κ-20 του Ολυμπιακού θριάμβευσε με 2-1 της ΑΕΚ στο Γαλάτσι και … έδειξε τον δρόμο στην επαγγελματική ομάδα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του ΟΑΚΑ.

 

Το «μέταλλο» του πρωταθλητή  που ρέει στις φλέβες της ομάδα Κ-20 του Ολυμπιακού έκανε τη διαφορά στην αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με την ΑΕΚ στο Γαλάτσι για την 5η αγωνισιτκή της Super League. Το νεανικό συγκρότημα του Βασίλη Βούζα θριάμβευσε των «κιτρινόμαυρων» στο ντέρμπι του Γαλατσίου και συνέχισε την πορεία του με φόντο την κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου τίτλου!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν χαρακτήρα και καρδιά πρωτυαθλητή, καταφέρνοντας να κάνυν επική ανατροπή, αποδεικνύοντα ςότι τους χωρίζει πολύ μεγάλη διαφορά δυναμικότηυας από τους εγχώριους αντιπάλους τους!

Μετά από αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός έφτασε τις 3 νίκες στη διοργάνωση και πλέον κοιτάει τον αγώνα της Τετάρτης με την Γιουβέντους στο Τορίνο για την 2η ημέρα του Δ’ ομίλου του UEFA Youth League.

Ο Ολυμπιακός αιφνιδιάστηκε στην αρχή του αγώνα και μόλις στο 2’ δέχτηκε γκολ από την ΑΕΚ με σκόρερ τον Μωραϊτάκη. Αμέσως όμως πήρε τον έλεγχο του αγώνα και στο 4’ είχε σημαντική ευκαιρία με τον Μάριο Βρουσάι ενώ στο 11’ ο Θάνος Κωστανάσιος είχε δοκάρι. Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και ισοφάρισε στο 18’. Ο Κωνσταντίνος Πανάγου μετά από ωραία ατομική ενέργεια σούταρε μέσα στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-1).

Στο 28’ ο διαιτητής δεν έδωσε ολοκάθαρο  πέναλτι σε συνεχόμενο τράβηγμα στον Βάρκα μέσα στην περιοχή αλλά στο 43’ ο Σταύρος Κουγιός κερδίζει πέναλτι (χέρι Κολιμάτσης). Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Γιώργος Ξενιτίδης ο οποίος όμως δεν καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Εκπληκτικός Θρύλος στο δεύτερο μέρος!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός. Στο 65’ ο Γιάννης Βάρκας χάνει μοναδική ευκαιρία στέλνει την μπάλα προς τα δίχτυα αλλά αμυντικός της ΑΕΚ διώχνει την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Εν συνεχεία στο 70’  ο Κωστανάσιος είχε νέα ευκαιρία αλλά πάλι αμυντικός της ΑΕΚ διώχνει την μπάλα στη γραμμή.

Στο 85’ ο Μάριος Βρουσάι εκτελεί απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή, η μπάλα πάει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γιώργος Αγιώτης με πλασέ χάρισε στον Θρύλο την σπουδαία νίκη με 1-2.

ΑΕΚ: Γκίνης, Σταμούλης, Μπούσης, Κολιμάτσης (46’ Ψάννης), Τζιβελεκίδης, Μπάμπης (56’ Στυλιανόπουλος), Σαρδελής, Μπότος, Χριστόπουλος, Σπηλιώτης, Μωραϊτάκης (76’ Ζιώγας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Κουγιός (46’ Ράμα), Λάμπρου, Αγιώτης, Πέϊος, Κωστανάσιος, Τσερκώνης (23’ Κηπουρός λ.τ-78’ Κιρτζιαλίδης), Βάρκας, Ξενιτίδης, Βρουσάι.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button