Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έγινε ο Αγιασμός των Ακαδημιών! (Video)

1525584
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (13/9) ο καθιερωμένος Αγιασμός των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού.

 

Την Τρίτη τελέστηκε στο Ρέντη ο καθιερωμένος Αγιασμός των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, όπως γίνεται, άλλωστε, πριν την έναρξη κάθε χρονιάς. Ήταν ξεχωριστός για μια ακόμα φορά, καθώς πέραν αυτού, βραβεύτηκαν τα παιδιά που εισήλθαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Ο Αγιασμός έγινε παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ κ. Παύλου και του Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Ελευθεριάδη, αλλά και φυσικά όλων των παικτών, των προπονητών, των συνεργατών, αλλά και τον στελεχών της Ακαδημίας, που φροντίζουν να τη διατηρούν σε υψηλό επίπεδο, όλα αυτά τα χρόνια. Τον Αγιασμό τέλεσε ο πάτερ Δημήτριος και ευχήθηκε σε όλους να δουλεύουν συνεχώς και να πετύχουν στους στόχους που έχουν θέσει.

Ο κ. Παύλου στον σύντομο χαιρετισμό του είπε: «Εύχομαι καλή χρονιά σ’ εσάς και στις οικογένειες σας. Εύχομαι υγεία και να δουλέψετε για να πετύχετε τους στόχους σας στο ποδόσφαιρο αλλά και στο σχολείο». Από την πλευρά του ο κ. Ελευθεριάδης είπε: «Καλή χρονιά σ’ όλους. Είμαστε υπερήφανοι που πολλά παιδιά από την Ακαδημία διακρίνονται εκτός από το ποδόσφαιρο και στα μαθήματα. Κάθε χρόνο από την Κ-20 περισσότερα παιδιά εισέρχονται στο πανεπιστήμιο ενώ πολλά παιδιά από τα υπόλοιπα τμήματα διαπρέπουν στο σχολείο. Κάθε χρόνο τους τιμούμε γιατί καταφέρνουν να συνδυάσουν και το ποδόσφαιρο και τα μαθήματα. Συνεχίζουμε όλοι μαζί να δουλεύουμε έχοντας όλα όσα ζητάμε από τον Πρόεδρο και τον κ. Παύλου. Στόχος της Ακαδημίας δεν είναι μόνο να βγάζει καλούς ποδοσφαιριστές που θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού αλλά και σ’ άλλες ομάδες αλλά να «φτιάχνει» σωστούς ανθρώπους».

Μετά από τον Αγιασμό ακολούθησαν οι βραβεύσεις των ποδοσφαιριστών που εισήχθησαν στο Πανεπιστήμιο αλλά και τα παιδιά που διακρίθηκαν στο σχολείο!

Τα ονόματα των παιδιών που διακρίθηκαν ανά  τμήμα:

Κ-20 (Εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ) : Χρήστου, Τσιλίκης, Θυμιανός, Μπέτσας, Φουάσης, Αγγελόπουλος, Πανάγου, Κολτσίδας.

Κ-17: Ζιάκαδας, Μπέκος, Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Φιτόπουλος.

Κ-16: Γλυνός, Ζυμπίδης, Μικρός, Φέκκας, Χρυσικός.

Κ-15: Αντωνόπουλος, Ασλανίδης, Γεωργακόπουλος, Γούλας, Καραργύρης, Τιμολέων, Τόλιος, Καρακώστας.

Κ-14: Αμανατίδης, Γιανναράκος, Ζέζας, Κουϊμελής, Λάγγας, Λιάτσος, Παπακωνσταντίνου, Σταμέλλος, Τάμπος.

Κ-13: Αλέξης, Αρβανιτάκης, Γαλάνης, Γιαλεδάκης, Γιαννόπουλος, Κατσαούνος, Μάνδρος, Παπαντωνόπουλος,Ρέτσος, Ρούσσος, Λίτσος.

Κ-12: Βασιλάκος, Καραμπάγιας, Μελαδάκης, Συρίγος, Τουλγέρογλου.

Επίσης βραβεύτηκε ο Ιωάννης Γαλούπης ο οποίος ξεκίνησε μαθήματα αγγλικής γλώσσας στην Ακαδημία και πήρε πτυχίο αλλά και ο Αλέξανδρος Γεωργαντής ο οποίος πήρε την 3η θέση σε Μαθητικό διαγωνισμό ζωγραφικής.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button