ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έγιναν κορυφαίοι περνώντας από τον Ολυμπιακό!

Δύο πρώην «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν σε δύο σημαντικά άλματα την ίδια ημέρα. Ο λόγος για τους Μάρκο Σίλβα και Ιβάν Μαρκάνο, που υπέγραψαν συμβόλαια σε Έβερτον και Ρόμα αντίστοιχα.

 

Ο Ολυμπιακός έχει κάθε λόγο να υπερηφανεύετια για τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους προπονητές που έχουν περάσει στο πρόσφατο παρελθόν από την κορυφαία ελληνική ομάδα και άφησαν το δικό τους στίγμα. Ή για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, απέκτησαν αίγλη κι ακόμη μεγαλύτερη λάμψη περνώντας από τον Ολυμπιακό!

Τρανό παράδειγμα αποτελούν οι περιπτώσεις των Μάρκο Σίλβα και Ιβάν Μαρκάνο

Ο μεν Πορτογάλος τεχνικός ο οποίος την περίοδο 2015-16 οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του γρηγορότερου πρωταθλήματος στη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ανέλαβε τα ηνία της Έβερτον, έχοντας περάσει προηγουμένως από τις Χαλ και Γουότφορντ από το απόγευμα της Πέμπτης (31/5) αποτελεί τον τεχνικό καθοδηγητή της Έβερτον, ευελπιστώντας να οδηγήσει τα «ζαχαρωτά» στον δρόμο των επιτυχιών

 

Όσον αφορά στον Ιβάν Μαρκάνο, ο Ισπανός στόπερ έκλεισε στην Ρόμα υπογράφοντας συμβόλαιο τριών ετών. Με θητεία σε Πόρτο, Βιγιαρεάλ και Ρούμπιν Καζάν, ο Μαρκάνο, που πέρασε δύο φορές από τον Θρύλο (σ.σ. την σεζόν 2011-12 και στο δεύτερο μισό της περιόδου 2013-14) έχει τη δυνατότητα να πάρει γεύση από το Campionato.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button