ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Άσχημη ήττα, αλλά η Γιουβέντους θα ανασυνταχθεί»

Θέση για τη βαριά ήττα που γνώρισε η Γιουβέντους στην πρεμιέρα από την Μπαρτσελόνα πήρε ο παλαίμαχος άσος και αρχηγός των «μπιανκονέρι» Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

 

Ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών, που με την απίστευτη τεχνική του κατάρτιση ανάγκασε πολύ κόσμο να …ερωτευθεί την «στρογγυλή Θεά» και να παρακολουθούν συστηματικά.

Για τον τεράστιο Αλεσάντρο Ντελ πιέρο ο λόγος. Η εμβληματική φυσιογνωμία και επί σειρά ετών αρχηγός της Γιουβέντους «βγήκε μπροστά» μετά τη βαριά ήττα που γνώρισε η «Βέκια Σινιόρα» στην πρμειέρα τνω ομίλων του Champions League από την Μπαρτσελόνα με 3-0, ενώ δεν παρέλειψε να σχλιάσει τη ν κριτική που δέχεται ο Πάουλο Ντιμπαλά επειδή έχασε από τον Λιονέλ Μέσι.

Ο πρώην αρχηγός των μπιανκονέρι μίλησε στο Sky Italia και δεν έδειξε καμία διάθεση να τα βάψει μαύρα και να προβλέψει… καταστροφές, λόγω του 3-0 στο Καμπ Νου.

«Είναι μια άσχημη ήττα αν δούμε το σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα έπαιξε καλά, δεν είναι ένα δράμα αυτή η ήττα, είμαστε στην πρώτη αγωνιστική του ομίλου. Η Μπαρτσελόνα εκτός έδρας είναι διαφορετική ομάδα, η Γιούβε μπορεί να την νικήσει και δεν θα επηρεαστεί από αυτό το αποτέλεσμα», είπε αρχικά.

«Θα ανασυνταχθεί, θα κάνει αυτό που πρέπει και θα προκριθεί», ήταν τα λόγια του Αλεξ, ο οποίος σχολίασε και το γεγονός ότι ο Ντιμπάλα δέχθηκε κριτική επειδή έχασε σε αυτή την «μονομαχία» του με τον Μέσι.

«Ο Πάουλο θα ωριμάσει, μπορούν να συμβούν ματς σαν κι αυτό της Βαρκελώνης», σχολίασε ο Ντελ Πιέρο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button