ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άρπαξε την ευκαιρία ο Πάρντο!

Εκπληκτικός ήταν ο Κολομβιανός εξτρέμ στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Μαλίν, παρουσιάζοντας τρομερή προσήλωση.

 

Ο Ολυμπιακός απέναντι στην Μαλίν ήταν καταιγιστικός, εντυπωσιακός, μα το πιο σημαντικό σοβαρός κι αποτελσματικός, αναδεικνύοντας πολλά θετικά δείγματα γραφής από τη δουλειά όπου γίνεται σε αυτό το διάστημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Ένας από τους παίκτες που έθελξαν με την συνολική τους παρουσία, ήταν ο Φελίπε Πάρντο

Ο Κολομβιανός εξτρέμ, ο οποίος προ ημερών βρισκόταν ουσιαστικά με το … ενάμιση πόδι εκτός Ολυμπιακού, ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες του Μπέσνικ Χάσι.

Πολύ κινητικός, «φρέσκιος δημιουργικός και το σημαντικότερο πολύ αδυνατισμένος, ο Πάρντο θύμισε έντονα τον παίκτη, που ανάγκασε ολόκληρη την Ευρώπη να υποκλιθεί στο ποδοσφαιρικό του ταπεραμέντο στο πρώτο μισό της περιόδου 2015-16!

Πολύ σοβαρός, κινητικός ο Λατινοαμερικανός εξτρέμ δημιούργησε τα τέρματα των Ομάρ Ελαμπντελαουί και Μάρκο Μάριν δίνοντας έτοιμα … γκολ τόσο στον διεθνή Νορβηγό μπακ, όσο και στον διεθνή Γερμανό χαφ

Με τη συνολική του παρουσία, αλλά και με τη διάθεση που επιδεικνύει στις προπονήσεις, ο Πάρντο αποδεικνύει ότι θέλει όσο τίποτε άλλο να μείνει στην ομάδα και να τη βοηθήσει καταλυτικά να υλοποιήσει τους στόχους της.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button