ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άξιο το μεροκάματό που πήρανε πάλι…

Στο ίδιο έργο για μία ακόμα φορά θεατές. Όταν ξεκινούν τα “όργανα” νωρίς νωρίς μέσα στη βδομάδα, τότε ξέρεις τι πρέπει να περιμένεις πάνω κάτω. Τι κι αν ο Ολυμπιακός “μάτωσε” για να φέρει το παιχνίδι από το -13 στο -3, εκεί κάπως έπρεπε να “σωθούν” τα αγαπημένα παιδιά του “αθλήματος”. Και πως θα σώζονταν; Με τον πάρα πολύ γνωστό τους τρόπο.

Στα 21 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και ενώ ο Ολυμπιακός πήρε καθαρότατα την κατοχή μετά από άστοχο σουτ, ο Παπαπέτρου έκανε το… έγκλημα να… συμμετάσχει στην φάση όπου θα έδινε στους ερυθρόλευκους την δυνατότητα να ξαναμπούν δυνατά στο παιχνίδι. Όμως δεν το μάθαμε ποτέ το τί θα γινόταν αφού οι “γκρι” είχαν πάρει την απόφασή τους για το πως θα περάσουν από “στεγνό” καθάρισμα τον Ολυμπιακό.

ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ φάουλ στον Παπαπέτρου και δύο βολές στον Σίγκλετον. Ένα φάουλ το οποίο δεν θα καταλόγιζε ούτε ο τελευταίος οπαδός του Παναθηναϊκού.

Συγχαρητήρια κύριοι. Το πήρατε πάλι το μεροκαματάκι σας. Το κάνατε το χρέος σας… Αλλά ναι ξέρουμε, μη μιλήσουμε για διαιτησία και σας χαλάσουμε τον… φάρο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button