Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άνετη νίκη για τον ΑΠΟΕΛ (Video)

38ad1940cea313778830d7e30d456bdf_l

Με το επιβλητικό 0-4 οι πρωταθλητές Κύπρου υπέταξαν εκτός έδρας τη Νέα Σαλαμίνα πετυχαίνοντας τη δεύτερη διαδοχική της νίκη.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Επίδειξη ισχύος πραγματοποίησε ο ΑΠΟΕΛ επικρατώντας πανεύκολα εκτός έδρας της Νέας Σαλαμίνας με 4-0.

Η εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Europa League πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική της νίκη, δείχνοντας ένα μέρος των αρετών της.

Εξαιρετικός για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν ο Γιάννης Γιαννιώτας.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπαικό κι αγνωίζεται στους «γαλαζοκίτρινους» μ τη μορφή δανεισμού από τους πρωταθλητές Ελλάδας ήταν ο παίκτης, που ουσιαστικά έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του.

Ηταν ο  δημιουργός του πρώτου τέρματος, ενώ είχε ενεργό συμμετοχή στη φάση από την οποία προήλθε το 0-2, βάζοντα τις βάσεις για τη νίκη της πρωταθλήτριας Κύπρου.

Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίι πήραν τα ηνία του αγώνα από τα πρώτα λεπτά, άνοιξαν το σκορ στο 28’ όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γιαννιώτα, ο Σωτηρίου έγραψε το 0-1.

Η κυριαρχία του ΑΠΟΕΛ συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος και στο 78’ η ομάδα της Λευκωσίας διπλασίασε τα τέρματά της και πάλι με τον Σωτηρίου.

Ο Ντε Καμάργκο στο 84’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στα επιπεδα του 0-3, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Εφραίμ στο 90′.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Ε.Νεαγκόε): Βεσελόφσκι, Τσαμπούρης, Τσίνα, Κούσουλος, Άντονιτς, Νεάγκου, Σκοπελίτης (60΄ Τζούρτζουριτς), Αμπελάιρας (78΄ Κολοκούδιας), Κωνσταντίνου (46΄ Πεδρίτο), Μάατσι, Μακρίεφ.

ΑΠΟΕΛ (Τ.Κρίστιανσεν): Βάτερμαν, Αστίθ, Καρλάο, Λάγο, Μιλάνοφ, Μοράις, Βινίσιους, Ορλάντι (63΄ Μπερτόλιο), Γιαννιώτας, Βάντερ (56΄ Εφραίμ), Σωτηρίου (80΄ Ντε Καμάργκο).

https://youtu.be/dA0EJQnZLvg

Σχετικά Άρθρα

Back to top button