ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άλλοι το… κλίμα, εμείς τη δουλειά μας

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ ήταν κανονικά να ξεκινήσει την Κυριακή και ώρα 20.30 στο γήπεδο Καραϊσκάκη, αλλά κάποιοι φρόντισαν να ξεκινήσει… πολύ νωρίτερα.

Δεν περιμέναμε βέβαια κάτι καλύτερο από την πλευρά τους, αφού είναι πάγια τακτική τους να δυναμιτίζουν το κλίμα με τα γραφόμενα, τα λεγόμενα και τα… βίντεο τους. Ειδικά με τα τελευταία έχουν ξεπεράσει κάθε όριο σοβαρότητας και ευπρέπειας φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να γελούν μόνοι τους με αυτά τα “κατορθώματα”! Ούτε για αυτά λοιπόν πρόκειται να μιλήσουμε αλλά ούτε και για τον ορισμό συγκεκριμένου διαιτητή που τους έκανε δώρο με… κορδελίτσα το περσινό Κύπελλο Ελλάδος.

Δεν πειράζει όμως. Εμείς κοιτάζουμε την δουλίτσα μας και αδιαφορούμε. Δεν κλείνουμε τα αυτιά, απλώς αδιαφορούμε. Είναι λάθος να λέμε “μην τα ακούμε”. Πρέπει να τα ακούμε για να πράξουμε ανάλογα τόσο στο γήπεδο όσο και στην εξέδρα. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις στις προκλήσεις, στον χλευασμό αλλά και στους τόνους λάσπης που φεύγουν από… βορά μεριά προς τον Πειραιά.

Δεν πειράζει… Την δουλίτσα της η ομάδα, την κερκίδα τους οι φίλαθλοι. Όλα δηλαδή όπως πρέπει να γίνουν την Κυριακή προκειμένου να πλησιάσουμε ακόμη πιο κοντά εκεί που ανήκουμε. Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας για να μπει και το νερό στο αυλάκι. Είπαμε ότι η κορυφή ζαλίζει… Ζαλίζει η άτιμη και ήδη οι πρώτοι έχουν αρχίσει να αφήνουν τα πρώτα δείγματα… ιλλίγγων!

Γέλια μέχρι την Παρασκευή, αλλά από αύριο που… σφίγγουν τα ζωνάρια να δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος. Η παροιμία λέει της Παρασκευής τα γέλια της Κυριακής τα κλάματα. Και, τουλάχιστον από την πλευρά του ο Ολυμπιακός δεν κάνει τίποτα άλλο από το να δουλεύει με προσήλωση για το κυριακάτικο ματς. Ας κρατήσουμε λοιπόν αυτό και τίποτα άλλο.

Την δουλίτσα μας λοιπόν εμείς και προχωρούμε!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button