ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ώρα Κούπας για τις θρυλικές κοριτσάρες!

Τα δίνει όλα για την κατάκτηση του LEN Trophy  η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού απέναντι στην Ντουναουτσβάρος (15:00).

Η πιο μεγάλη ώρα της φετινής σεζόν έφτασε για την ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού!

Οι «ερυθρόλευκες» μετά τον θρίαμβό τους επί της Πάντοβα με 10-4 στον ημιτελικό της Παρασκευής,  αντιμετωπίζουν την Ντουναουτσβάρος τον μεγάλο τελικό του LEN Trophy (15:00) .

Αυτός είναι ο έκτος ευρωπαϊκός τελικός σε 4 χρόνια στον οποίο μετέχει η ομάδα πόλο Γυναικών του Θρύλου η οποία θα διεκδικήσει το Σάββατο τον 4ο ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία της. Παράλληλα ο σημερινός ευρωπαϊκός τελικός θα είναι για τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο του πλανήτη ο 10ος ευρωπαϊκός τα τελευταία τέσσερα χρόνια με την παρουσία των τμημάτων μας στις τελικές φάσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων να είναι συστηματική και απολύτως επιτυχημένη ενώ αποτελεί και την τρίτη συμμετοχή σε τελικό μέσα στην ίδια σεζόν!

Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη έχουν συναισθανθεί  την σπουδαιότητα της αναμέτρησης και φέρονται αποφασισμένα να τα δώσουν όλα, ώστε να φέρουν το βαρύτιμο τρόπαιο στον Πειραιά!

Ενός τίτλου, που εφόσον κατακτηθεί θα είναι ο δεύτερος φειτνός ευρωπαϊκός για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό λίγες ημέρες μετά το επικό κατόρθωμα της ομάδας βόλεϊ γυναικών και τον θρίαμβο επί της Μπούρσασπορ.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button