ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠΟΛΟ

Όλα για το χάλκινο οι Νεάνιδες

Αν και πάλεψα η Εθνική ομάδα των Νεανίδων,  γνώρισε την ήττα με 13-9 από την Ισπανία στον ημιτελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος και πλέον θα  διεκδικήσει την Κυριακή το βράδυ στις 20.20 το χάλκινο μετάλλιο της διοργάνωσης παίζοντας απέναντι στις ΗΠΑ.

Τα κορίτσια του Κώστα Δήμου προσπάθησαν μέχρι το τέλος της συνάντησης στο Βελιγράδι, αλλά το 0-3 της τελευταίας περιόδου δεν τους άφησε περιθώρια να διεκδικήσουν τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό.

Η ελληνική ομάδα με πρωταγωνίστριες την Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη και την Έλενα Κανετίδου αν και βρέθηκε να χάνει με 3-1 στην αρχή του αγώνα, ανέκαμψε και προηγήθηκε με 6-4 στο ημίχρονο. Στην συνέχεια δέχθηκε πολλά γκολ στο τρίτο οκτάλεπτο (θύτης η Αλεξάνδρα Αθνάρ που σημείωσε 6 γκολ) και παρα το γεγονός ότι η Τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με 9-10, δεν μπόρεσε να αντιδράσει στα τελευταια 8 λεπτά.

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 13-9

Οκτάλεπτα: 2-1, 2-4, 6-4, 3-0.

Ελλάδα (Κώστας Δήμου): Αρχοντάκη, Φουντωτού, Νίνου Π, Λούδη 1, Κανετίδου 3, Γιαννοπούλου, Νίνου Ειρ., Μυριοκεφαλιτάκη 3, Κατσίμπρη, Δούλη 1, Κοντονή 1, Μπιτσάκου, Γιαννακέα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button