ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ψεκάστε..σκουπίστε ….τελειώσατε

8η σερί νίκη για τον Ολυμπιακό στη Basket League  που με κορυφαίους τους Παπαπέτρου ,Σπανούλη ,Μιλουτίνοφ ,Μπράουν και Μακ Λιν  επικράτησε στο Λαύριο της τοπικής ομάδας με 84-68.

 

Μετά το αρχικό 3-3 , ο Ολυμπιακός με τον Σπανούλη ηγέτη και σκόρερ, συνεπικουρούμενο από τον Μιλουτίνοφ κατάφερε να “χτίσει” μία διαφορά που έφτασε και στο +7(9-16) ,με την άμυνα των Πειραιωτών να μην αφήνει τον εκρηκτικό Μουρ να δράσει .Κάπως έτσι, φτάσαμε στο 13-22 της πρώτης περιόδου.

Στη δεύτερη περίοδο, οι Πειραιώτες βρήκαν λύση και απο τον Μακ λίν που σκόραρε γρήγορα  7 πόντους , με το Λαύριο να κάνει 4.5 λεπτά για να σκοράρει και τη διαφορά να παραμένει  σε διψήφιο αριθμό πόντων.

Οταν πάντως οι γηπεδούχοι άρχισαν να βρίσκουν σκορ , ο Ολυμπιακός έβγαλε το κακό του πρόσωπο  και με ένα σερί 11-2, το ματς άρχισε να ξαναγίνεται ενδιαφέρον (25-31).

Οι φωνές του Σφαιρόπουλου, η σταθερή απόδοση των Σπανούλη-Μιλουτίνοφ και ο Παπαπέτρου, που βοήθησε απίστευτα με 11 πόντους και 8 ριμπάουντ, ήταν οι λόγοι που ο Ολυμπιακός κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά και πάλι σε διψήφιο αριθμό για το 30-43  του πρώτου μέρους.

Στην 3η περίοδο παίχτηκε πιο ελεύθερο μπάσκετ.Ο Ολυμπιακός “έτρεξε” το ρυθμό , οι του Λαυρίου  ήταν αδύνατο να αντιδράσουν και κάπως έτσι φτάσαμε  στο επιμέρους 11-22 και στο 41-65.

Το ματς είχε πάρει τον δρόμο του με τους Πειραιώτες   να μην αφήνουν τους αντιπάλους τους να αντιδράσουν με το   τελικό 68-84 να καταγράφεται ως  το τελικό αποτέλεσμα.

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT (Σερέλης): Βεργίνης 3, Κουζέλογλου, Μέιερ 6, Γουίγκινς 12 (3 τάπες), Μουρ 13, Παπαδημητρίου 3, Νίξον 8, Περράκης 6, Γιαννακόπουλος 5, Κακλαμανάκης 4, Μεχίντι 2, Νουάμου 6.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σφαιρόπουλος): ΜακΛιν 11 (8 ριμπάουντ), Σπανούλης 10 (6 ασίστ), Μιλουτίνοβ 14, Παπανικολάου 3 (7 ριμπάουντ), Ρόμπερτς 6, Μπράουν 12, Τολιόπουλος 6, Παπαπέτρου 19 (14 ριμπάουντ), Στρέλνιεκς, Μάντζαρης 3, Μπόγρης.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button