ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ψάχνει εξιλέωση στο ΟΑΚΑ

Την επιστροφή του στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες αναζητεί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό (19:00, Cosmote Sport4).

Η ανάδειξη του μπασκετικού εγωισμού των παικτών αποτελεί το μέγα ζητούμενο για τον Ολυμπιακό στο αποψινό ντέρμπι του ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό (19:00, Cosmote Sport4)

Η έναρξη του δευτέρου γύρου της Basket League βρίσκει τους «ερυθρόλευκους» σε άσχημο «φεγγάρι» και με την ψυχολογία τους στο ναδίρ από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Το αποψινό ντέρμπι του ΟΑΚΑ παρέχει την ευκαιρία στους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου να παίξουν κυρίως για την υστεροφημία τους, την τιμή και την υπόληψη της ομάδας. Μα πάνω απ’ όλα να δώσουν απαντήσεις προς κάθε κατεύθυνση και να επαναφέρουν την αυτοπεποίθησή τους σε υψηλά επίπεδα, ενόψει της δύσκολης και καθοριστικής συνέχειας που τους περιμένει μέσα στον Φεβρουάριο σε όλες τις διοργανώσεις.

Επίσκεψη των διοικητικών ηγετών Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου στη τελευταία προπόνηση πριν απο το ντέρμπι με τους «πράσινους» είχε τη δική της σημασία και πολλές φορές τέτοιες κινήσεις λειτουργούν καταλυτικά στην ψυχολογία, αλλά και τη συγκέντρωση των παικτων.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που δεν θα υπολογίζει σις υπηρεσίες του τραυματία Ιωάννη Παπαπέτρου περιμένει από τους παίκτες του να παρουσιαστούν αποφασισμένοι για όαλ και το κυριότερο απόλυτα προσηλωμένοι στο πλάνο και να μην εμφανίσουν τις αδυναμίες που έχουν παρουσιάσει στα προηγούμενα παιχνίδια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button