ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Φιλική» νίκη για τους Νέους

Σε ματς προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, η Κ-20 του Ολυμπιακού επικράτησε 2-0 της Θύελλας Ραφήνας.

Θετικά ήταν τα μηνύματα που άφησε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε απέναντι στην Θύελλα Ραφήνας στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν με 2-0 αναδεικνύοντας ένα μέρος των δυνατοτήτων τους κι έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο λίγες ημέρες πριν την επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Τα γκολ του αγώνα πέτυχαν, ο Άκης Τσιριγώτης στο πρώτο ημίχρονο, και ο Κώστας Πανάγου στο δεύτερο. Ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και ο τεχνικός Βασίλης Βούζας είχε την ευκαιρία να δει όλους τους παίκτες του ν’ αγωνίζονται.

«’Ηταν ένα παιχνίδι εκπαιδευτικού χαρακτήρα για την ομάδα μας και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Έχουμε πολλές ημέρες ν’ αγωνιστούμε και την Κυριακή μας περιμένει ο αγώνας Πρωταθλήματος με την Λαμία για τον οποίο είμαστε και έτοιμοι. Έχουμε ξαναπεί ότι έχουμε ακόμη 15 τελικούς στη διοργάνωση και στόχος μας είναι να παλέψουμε έως το τέλος για την κούπα», είπε ο τεχνικός της Κ-20.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button