Καλώς ήρθατε στο site μας

Φέρτε μας το Ευρωπαικό!!!

Ενας απόλυτα επιβλητικός Ολυμπιακός επιβλήθηκε της Πάντοβα με 10-4, στον πρώτο ημιτελικό του f4 του Λέν Τρόφι  και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης..Εξαιρετικές οι Πειραιώτισσες στο τρίτο οκτάλεπτο, «κλειδί» η άμυνα και η Διαμαντοπούλου.

 

Και όμως το ξεκίνημα δεν ήταν καλό για τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη. Οι Ιταλιδες προηγήθηκαν με 1-0 και είχαν και δοκάρι για το προβάδισμα δύο γκολ δείχνοντας καλύτερο πρόσωπο από τις νευρικές «ερυθρόλευκες»  που ισοφάρισαν με πέναλτι της Εμολο.

ΚΕΡΒΕΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Οι Ιταλίδες ξαναπέρασαν μπροστά με 2-1 ,χάρις στο γκολ της Τίελμαν ,ο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι νευρικός, αλλά η  Διαμαντόπουλου  με τις επεμβάσεις της, κράτησε 2-1 και κάπως έτσι τελείωσε το πρώτο οκτάλεπτο.

Οι «ερυθρόλευκες» δεν μπορούσαν να σκοράρουν ,αλλά είχαν εξαιρετική παρουσία στην άμυνα ,ενώ όταν χρειαζόταν η Διαμαντοπούλου ήταν εκεί.

Κάπου εκεί την κακοδαιμονία την έσπασε η αρχηγός. Η Φιλιώ Μανωλιουδάκη  ισοφάρισε λίγο πριν το τέλος του δευτερου 8λεπτου  και κάπως έτσι προχωρήσαμε στην 3η περίοδο.

         ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΠΟ ΓΚΟΛ

Οσα γκολ δεν πέτυχαν σε δύο περιόδους οι «Κορίτσαροι» του Παυλίδη τα πέτυχαν στο 3ο οκτάλεπτο. Η Εμολο ,με πέναλτι έκανε το 3-2, η άμυνα του Ολυμπιακού έγινε ακόμα πιο γρανιτένια και το σοου από γκολ ξεκίνησε.  Η Τσουκάλα έκανε  το 4-2  και ακολούθησαν οι Αβραμίδου, Εμολο,Ελευθεριάδου και Πλευρίτου, που είχε και δοκάρι για το 8-2.

Οι Ιταλίδες μείωσαν λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου σε 8-3.

Η τελευταία περίοδος είχε και πάλι «ερυθρόλευκο» χρώμα… Τσουκαλά και Αβραμίδου  έκαναν 10 τα τέρματα για τον Ολυμπιακό, η Πάντοβα σκόραρε   ένα γκο λ για το 10-4 και το ματς ολοκληρώθηκε με ένα τεράστιο θρίαμβο…

 

About The Author

Related posts

Απάντηση