ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τσεκάρει» την πρόκριση με Παμβοχαϊκό

Στροφή στις εγχώριες διοργανώσεις για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα επιδιώξει να ζευγαρώσει τηις νίκες του κόντρα στην ομάδα του Ισθμού και να πάρει θέση για τα ημιτελικά των πλέι-οφ (17:00, ΕΡΤ-2).

Μετά την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων στο CEV Challenge Cup και μια εβδομάδα πριν το Final-4 του κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα διεκδικήσει τον δεύτερο τίτλο της φετινής χρονιάς ο Ολυμπιακός στρέφει το ενδιαφέρον του στο πρωτάθλημα.

Οι «ερυθρόλευκοι», που είναι αήττητοι στη διοργάνωση αντιμετωπίζουν τον Παμβοχαϊκό, το Σάββατο (14/4, 17:00, ΕΡΤ2), για την δεύτερη αγωνιστική της σειράς των πλέι οφ και θέλουν τη νίκη για να κάνουν το 2-0 και να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσουν την Κηφισιά, που προκρίθηκε με 2-0 νίκες επί του Ηρακλή. Ο προπονητής της ομάδας, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Αναλυτικά η αποστολή των «ερυθρολεύκων» αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button