ΜΠΑΣΚΕΤ

Το «παλεύει» ο Μιλουτίνοφ

Μέρος της προπόνησης έβγαλε ο Σέρβος σέντερ, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου, ώστε να προλάβει την αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις Κάουνας. Ξανά εκτός Πρίντεζης, Παπανικολάου.

Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της καθοριστικής αναμέτρησης της Μεγάλης Παρασκευής με την Ζαλγκίρις Κάουνας για την 30ή αγωνισιτκή της Ευρωλίγκα

Η προπόνηση της Μεγάλη Τετάρτης βρήκε εκ νέου τους Γιώργο Πρίντεζη και Κώστα Παπανικολάου να μην μετέχουν στο πρόγραμμα

Με τον υπαρχηγό του Ολυμπιακού να συγκεντρώνει κάποιες λιγοστές πιθανότητες να προλάβει την μάχη με τους Λιθουανούς, ωστόσο τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν από την αυριανή τελευταία προπόνηση. Όσον αφορά τον «Air Pap» κάνει αγώνα δρόμου να δώσει το παρών στα δύο παιχνίδια με το Λαύριο και τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα.

Την ίδια στιγμή ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν είχε στη  διάθεσή του τον Τζαμέλ ΜακΛιν, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο όπου του χορηγείται αντιβιοτική αγωγή ενδοφλέβια.

Μέρος της προπόνησης έβγαλε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στην μέση. Ο Σέρβος, ωστόσο συνέρχεται και δείχνει ότι έστω και με δυσκολία θα καταφ΄ρει να τεθεί στα πλάνα του Γιάννη Σφαιρόπουλου

Επίσης, από την προπόνηση της Μεγάλης Τετάρτης απουσίαζε και ο Κιμ Τιλί με ειδική άδεια προκειμένου να δώσει το «παρών» στην γέννηση του δεύτερου παιδιού του. Ο Γάλλος φόργουορντ ταλαιπωρείται από υμενίτιδα τετρακεφάλου αριστερού γόνατος, αλλά φαίνεται πως κι αυτός έχει κάποιες ελπίδες για να παίξει την Μ. Παρασκευή.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button