ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Το ευχαριστώ του Team Manager Μπάμπη Προδρομίδη

Με μήνυμά του στα social media  ο τιμ Μάνατζερ της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού Χαράλαμπος Προδρομίδης ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές του φετινού ιστορικού νταμπλ.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού γιορτάζει από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης την κατάκτηση του παρθενικού και ιστορικού νταμπλ του τμήματος χάντμπολ.
Ένας από τους σημαντικότερους συντελεστές αυτής της εκπληκτικής σεζόν, ήταν ο τιμ μάνατζερ Μπάμπης Προδρομίδης, ο οποίος συνέβαλλε τα μέγιστα για την δημιουργία αυτού του εκπληκτικού συνόλου.
Με μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο τιμ μάνατζερ των «ερυθρόλευκων» ευχαρίστησε δημόσια όλους τους συντελεστές αυτής της σπουδαίας επιτυχίας, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον Διοικητικό Ηγέτη της πειραϊκής ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κουντούρη, όλο το staff και φυσικά τον υπέροχο λαό του Θρύλου

Αναλυτικά τι έγραψε

«2017-2018 HANDBALL PREMIER.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ HANDBALL ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ DOUBLE.
ΕΠΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ 0-2 ΣΕ 3-2 ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ!!!
ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΜΑΓΚΕΣ…ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ?
ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΖΑΡΑΒΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΗΘΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗ, ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΣΙΛΙΜΠΑΡΗ, ΣΑΝΙΚΗ, ΑΛΒΑΝΟ ΩΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΔΥΛΑ, ΤΖΗΡΑ, ΚΩΣΤΑΚΙΔΗ, ΣΤΟΥΜΠΗ, ΧΑΛΑΡΗ, ΚΡΗΤΙΚΟ, ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ, PETRICEVIC, SKROBIC, ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, ΤΣΑΚΝΗ, ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΝΙΩΤΗ, ΛΙΑΠΗ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΙΟΛΙΟΥ, ΑΣΒΕΣΤΑ,ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΦΑΜΠΑΤΣ.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ “ΜΑΓΚΕΣ”!!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ STAFF, ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΧΕΡΙΑ, ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ, ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ, ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΑΤΣΕΛΗ ΔΙΟΝΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΩ ΣΠΥΡΟ ΓΙΑΝΝΗ KAI ΒΑΓΓΕΛΗ..ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΞΥΝΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ, ΣΟΦΟΚΛΗ ΞΥΝΗ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑ.
ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ..ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟ , ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!»

Να και η φωτό

Σχετικά Άρθρα

Back to top button