ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τιμήθηκε ο Μιχάλης Κουντούρης

Πραγματοποιηθηκε ο 11ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7 το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και ειχε μαλιστα τεράστια επιτυχία. Το παρων έδωσαν μέλη από την Ελλάδα και το εξωτερικό στην ετήσια αυτή συνάντηση.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, τιμήθηκε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, για την προσφορά του στη Θύρα 7.

Το μήνυμα της Θύρας 7, στην επίσημη σελίδα της στο facebook αναφέρει σχετικά με το 11ο Παγκόσμιο Συνέδριο:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα με τεράστια επιτυχία ακόμα ένα παγκόσμιο συνέδριο των συνδέσμων της ΘΥΡΑΣ 7. Μέλη μας από όλοι την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό έδωσαν δυναμικό παρών και τους ευχαριστούμε από καρδιάς. Η μέρα μας ξεκίνησε με την ξενάγηση των μελών μας από την επαρχία και το εξωτερικό στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ρέντη. Στη συνέχεια έγινε πολύωρη συζήτηση και ενημέρωση για πολλά θέματα.

Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η βράβευση του Μιχάλη Κουντούρη για την πολυετή του προσφορά στη ΘΥΡΑ 7. Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Π.Α.Ε, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μας τίμησε για ακόμη μια χρόνια με τη παρουσία του μας ενημέρωσε για διαφορά ζητήματα και έγινε εποικοδομητικός διάλογος. Ύστερα συζητήθηκε πόσο σημαντική είναι η βοήθεια στον ερασιτέχνη μας μέσω των εισιτηρίων διαρκείας και αποφασίστηκε, στις θύρες 4-5-6-7 να κυκλοφορήσουν ΜΟΝΟ εισιτήρια διαρκείας. Τέλος το συμβούλιο έληξε με την πίστη όλων μας για μια καλύτερη χρόνια.

Υ.Γ1: Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ξανά όλα τα ΑΔΕΡΦΙΑ μας που ταξιδεύουν από την επαρχία και το εξωτερικό για το καθιερωμένο μας ραντεβού κάθε Ιούνιο

Υ.Γ2: Αγοράζουμε ΟΛΟΙ εισιτήρια διαρκείας και βοηθάμε-στηρίζουμε τον ερασιτέχνη μας που μας κάνει ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.

Υ.Γ3: Καλό καλοκαίρι σε όλους με υγεία.

Υ.Γ4: ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button