ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Την Τρίτη η απόφαση για την έφεση του Ολυμπιακού

Από την Τρίτη θα υπάρξει η απόφαση για την επιστροφή  των 3 βαθμών από τα γεγονότα που έλαβαν χώρα μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ. 

Και αυτό γιατί οι Πειραιώτες ,που πέρα από τους δικηγόρους υπεράσπισης είχαν και την παρουσία των Κώστα Καραπαπά και Κυριάκου Δουρέκα, έκαναν αίτημα για υπόμνημα  που θα κατατεθεί μέχρι και την Τρίτη οπότε και θα εκδοθεί η απόφαση.

Η υπερασπιστική γραμμή των “Ερυθρόλευκων” μέσω των δικηγόρων κων Δημακόπουλου και Λίβα  κινήθηκαν στον άξονα ότι οι Security  και οι άνθρωποι της ομάδας έκαναν ότι μπορούσαν προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα . Ο  κος Δημακόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά:

Οι ποινές είναι απολύτως δυσανάλογες και θα πρέπει να περιοριστούν σύμφωνα με την αρχή της αναλογικότητας. Οι κυρώσεις δεν έχουν την αναλογικότητα σε σχέση με τον βαθμό της παραβατικότητας. Η έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει βάση και ουσία και πρέπει να γίνει δεκτή κατ ουσίαν», ανέφερε μεταξύ αλλων.

Απο την πλευρά του ο κος Λίβας τόνισε:
«Μπορεί να ανοίγουμε και τους ασκούς του Αιόλου με αυτή την απόφαση. Πουθενά δεν προβλέπεται κάποια κύρωση για καύση πανό ή κασκόλ. Δεν συνίσταται φθορά ξένης ιδιοκτησίας γιατί αυτά δεν τα αφαίρεσαν από κάποιον. Δεν έχουμε εισβολή φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο για να προκαλέσουν κάποια φθορά. Δεν έγιναν φθορές εντός του γηπέδου. Μπήκαν και διαμαρτυρήθηκαν στους δικούς μας ποδοσφαιριστές . Η αποστολή της ΑΕΚ είχε αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο», τόνισε και συνέχισε:

«Οι αστυνομικές δυνάμεις επέδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο. Δεν δεχόμαστε ότι υπάρχει τραυματισμός όπως αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας. Υπήρξαν μόνο κάποιες μικρές αψιμαχίες. Γενικά οι φίλαθλοί μας επέδειξαν άψογη συμπεριφορά»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button