ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τίτλο μπροστά στον κόσμο μας!»

Το σύνθημα για την κατάκτηση του πρώτου τροπαίου της φετινής σεζόν απέναντι στον ΠΑΟΚ έδωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Σλόμπονταν Μπόσκαν.

 

Την δίψα για την κατάκτηση του πρώτου φετινού τίτλου απέναντι στον ΠΑΟΚ που επικρατεί στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού φρόντισε να φανερώει ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Σλόμπονταν Μπόσκαν.

Ο Σέρβος προπονητής των Πειραιωτών, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, έσπευσε να εξωτερικεύσει την σφοδρή του επιθυμία για την κατάκτηση του League Cup  κόντρα στον «Δικέφαλο » του Βορρά μπροστά στον πύρινο λαό του Θρύλου:

«Είναι ο πρώτος τελικός για την ομάδα μας τη φετινή σεζόν και θα παίξουμε για να κερδίσουμε τον τίτλο, γεγονός που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Παίζουμε στην έδρα μας μπροστά στον κόσμο μας. Θέλουμε να δείξουμε την ποιότητα μας και θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ και να σηκώσουμε το τρόπαιο. Περιμένουμε και χρειαζόμαστε την υποστήριξη των φιλάθλων μας σε αυτό το ματς γατί η παρουσία του μας δίνει πάντα μεγάλη ώθηση. Είμαστε έτοιμοι και σε καλή κατάσταση μετά τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό.  Όλοι οι παίκτες και όλα τα μέλη  της ομάδας περιμένουμε αυτόν τον τελικό».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button