ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνεχίζουν να επενδύουν οι Αγγελόπουλοι

Κάποιοι έγραψαν  ότι οι Αδερφοί Αγγελόπουλοι θα τα παράταγαν και θα έφυγαν από τον Ολυμπιακό, άλλοι είπαν ότι θα μείνουν αλλά δεν θα ασχοληθούν ιδιαίτερα, αλλά τελικά άπαντες διαψεύστηκαν. Και με τις μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου, και με την κίνηση να φέρουν τον Μπλατ, αλλά και το να βάλουν 11.8 εκ .Ευρώ ,κάνοντας αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Κάπως έτσι, λοιπόν διαψεύστηκαν όλες οι “Κασσάνδρες” και αυτό έγινε απόλυτα πανηγυρικά, χωρίς φανφάρες και πολλά λόγια αλλά με προσήλωση και αγάπη για τον σύλλογο. Να φανταστείτε ότι η κίνηση των Αγγελόπουλων έγινε γνωστή μέσα από έγγραφα του Γενικού Εμπορικού Μητρώου.

Κάπως έτσι,λοιπόν, οι Αγγελόπουλοι συνεχίζουν  να δίνουν τα ωραία τους λεφτά στον Ολυμπιακό, έφεραν ένα σπουδαίο προπονητή ,κράτησαν τον Σπανούλη και τον Παπανικολάου, έφεραν εξαιρετικούς παίκτες  και συνολικά έκαναν “έξυπνες” κινήσεις, αλλά το μεγάλο στοίχημα είναι άλλο. Και αυτό δεν είναι άλλο  από  το να μπορέσουν να  κρατήσουν την ομάδα σε υψηλά στάνταρ στην Ευρώπη αλλά και να σταματήσουν να είναι “θύματα” του συστήματος που όλα αυτά τα χρόνια  δεν αφήνει τον Ολυμπιακό να πάρει πρωταθλήματα που δικαιούται.  Με αποτέλεσμα κάποιοι να έχουν στερήσει τουλάχιστον τρία με τέσσερα Πρωταθλήματα . Και το  …σύστημα ξέρουμε ποιον ευνοεί. Από την άλλη,δυστυχώς, δεν βλέπουμε τίποτα να αλλάζει στην ΕΟΚ και τη διαιτησία. Τα ίδια και τα ίδια . Με λίγα λόγια καμία ελπίδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button