Νίκος ΑβραμίδηςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Στόχος μας η νίκη!»

200815

Το σύνθημα για το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στον όμιλο έδωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Πάουλο Μπέντο.

 

Γράφει ο Νίκος Αβραμίδης

Η νίκη απέναντι στην Γιανγκ Μπόις, που θα δώσει στον Ολυμπιακό αίσθηση ανωτερότητας στον όμιλο από την πρώτη κιόλας αγωνισιτκή, είναι το ζητούμενο για τουςπρωταθλητές Ελλάδας σύμφωνα με τον Πάουλο Μπέντο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» στο πλαίσιο της αυριανής κρίσιμης πρεμιέρας της φάσης των ομίλων ου Europa League μίλης εξεκάθαρα και τόνις εότι απαραίτητη αναγκαιότητα για τον Θρύλο είναι η κατάκτηση των τριών βαθμων.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Πάουλο Μπέντο:

Για την αγωνιστική κατάσταση του Ολυμπιακού:

«Βρισκόμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση. Στο πρωτάθλημα ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, ενώ και με την Αρούκα στο πρώτο ημίχρονο παρουσιάσαμε καλό πρόσωπο. Η ομάδα είναι βελτιωμένη και είμαστε έτοιμοι για αυτό το νέο στάδιο της σεζόν. Έχουμε δουλειά μπροστά μας για να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο και να φτάσει η ομάδα στο επίπεδο που θέλουμε, αφού είναι ακόμη αρχή της περιόδου».

Για το αυριανό παιχνίδι με τη Γιουνγκ Μπόις:

«Σίγουρα θα είναι διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το προηγούμενο. Η στρατηγική μας όμως θα είναι ίδια, θα προσπαθήσουμε να είμαστε κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο με ποιότητα που βάζει δυσκολίες στον αντίπαλο. Έχουμε όμως τη δυνατότητα να δείξουμε ότι είμαστε σε καλό επίπεδο και να πάρουμε τη νίκη που είναι ο στόχος μας».

Για το δίλημμα Λεάλι – Καπίνο:

«Έχουμε χρόνο ακόμη για να πάρουμε την απόφαση. Έχουμε κάνει κάποιες σκέψεις όμως δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει αύριο. Σίγουρα οι παίκτες θα είναι οι παίκτες που θα το μάθουν πρώτοι, δεν θα το ανακοινώσουμε στη συνέντευξη Τύπου».

-Για το αν αποδέχεται τον τίτλο του φαβορί που αποδίδουν στον Ολυμπιακό οι αντίπαλοί του:

 

«Δεν γνωρίζω αν όλοι μας θεωρούν το φαβορί, σίγουρα εμείς όπως έχουμε την δυνατότητα και το επίπεδο και την φιλοδοξία να περάσουμε. Μπορούμε να το πετύχουμε για να γίνει όμως πρέπει να έχουμε υψηλό επίπεδο και συγκέντρωση. Δεν μας επηρεάζει το αν μας θεωρούν φαβορί ή όχι. Εμείς πρέπει να δουλεύουμε να μελετάμε τους αντιπάλους μας γιατί όλοι αξίζουν το σεβασμό. Δεν θέλουμε να μας εκπλήξει κάποιος αντίπαλος, εμείς αντίθετα θέλουμε να το κάνουμε αυτό».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button