ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στρατιώτης του Ολυμπιακού o Mυλωνάκης

Παρέα που κερδίζει δεν αλλάζει και αυτό φαίνεται ότι έχει γίνει σύνθημα από τους παίκτες του Ολυμπιακού που παρά τις άκρως δελεαστικές προτάσεις που δέχονται από ομάδες του εξωτερικού αρνούνται να φύγουν από το λιμάνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία η ήρεμη δύναμη των πρωταθλητών ο Μανώλης Μυλωνάκης δέχτηκε μια άκρως δελεαστική πρόταση από την Μπρέσια ενώ το συμβόλαιο του με τους ερυθρόλευκους έχει ολοκληρωθεί.
Ωστόσο,όπως μαθαίνουμε η άπαντηση του ήταν ένα μεγάλο «όχι». Ο Μυλωνάκης απέρριψε κατευθείαν την πρόταση της Μπρέσια μας και προτεραιότητα του και φυσικά επιθυμία του είναι να συνεχίσει την επιτυχημένη καριέρα του στον Ολυμπιακό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του redaroume o έμπειρος περιφειακός που αυτόν τον καιρό προσπαθεί να ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό του στον ώμο, είναι σε συζητήσεις με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη και οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα απομένουν ορισμένα διαδικαστικά και ο Μυλωνάκης θα παραμείνει στην «χρυσή αρμάδα» του Θοδωρή Βλάχου και την νέα χρονιά

Σχετικά Άρθρα

Back to top button