Χωρίς κατηγορία

Στις 11 του Απρίλη γράφεται η Ιστορία

Η Τετάρτη του Πάσχα θα είναι μία από τις μεγαλύτερες ημέρες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στην Ιστορία του. Μία ημέρα που έχει ακόμη περισσότερο τα φόντα να γίνει ακόμη μεγαλύτερη, ίσως και να αποτελέσει την κορυφαία στην ιστορία του. Δεν είναι υπερβολή αν αναλογιστούμε πως οι ομάδες βόλεϊ διεκδικούν όχι ένα αλλά δύο ευρωπαϊκά τρόπαια και μαζί τις πιθανότητες που έχουν για να τα κατακτήσουν.

Τα κορίτσια βρίσκονται ήδη στην Προύσα, όπου θα δοκιμαστούν με την Μπούρσασπορ, κάτοχο του τροπαίου και έχουν ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι με 2-3 στο Ρέντη. Δεν “μασάνε” όμως, όπως δεν μάσησαν σε κανένα εκτός έδρας φέτος και θα παλέψουν για την κατάκτησή του τροπαίου. Το ξέρουμε ότι θα το κάνουν, το ξέρουν και οι ίδιες ότι θα τα δώσουν όλα. Γιατί έτσι είναι “φτιαγμένο” το μέταλλό τους. Γιατί έτσι θα ήθελε και ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, γιατί έτσι προστάζει η Ιστορία του Ολυμπιακού.

Από την άλλη η ομάδα βόλεϊ ανδρών. Η οποία θα υποδεχθεί την Ραβέννα στην ρεβανς του 3-1 (ήττα) της Ιταλίας σε μία ατμόσφαιρα που θα είναι πρωτότυπη και εκρηκτική. Κι αν είναι μία φορά για τους παίκτες του Μπενίτεθ πρέπει να είναι δέκα φορές… χειρότερα για τους Ιταλούς. Σε ένα ΣΕΦ… των τίτλων, αφού ο Ολυμπιακός και τους δύο ευρωπαϊκούς τίτλους που έχει κατακτήσει τους έχει κατακτήσει εκεί. Και έχει έρθει η ώρα να τους κάνει τρεις. Γιατί πολύ απλά το αξίζει. Και όπως στη περίπτωση των κοριτσιών, ξέρουμε οτι θα παλέψουν και οι άνδρες με όλη τους την ψυχή.

Γιατί πάνω από όλα είναι το ιερό χρέος που προστάζει η Χρυσή Ιστορία του Ολυμπιακού και το οποίο καλείται να κάνει κάθε αθλητής που φορά τον δαφνοστεφανωμένο στο στήθος. Να παλεύει και να νικάει. Και ο κόσμος θα είναι εκεί. Ψυχικά στην Προύσα, σωματικά στο ΣΕΦ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button