ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στη Σαντορίνη για το όγδοο σερί Κύπελλο!

Στο όμορφο νησί των Κυκλάδων βρίσκεται ήδη η νταμπλούχος ομάδα βόλεϊ γυναικών, ενόψει του επερχόμενου Final-4 στοχεύοντας στην κατάκτηση του όγδοου συνεχόμενου Κυπέλλου Ελλάδας.

Με την ψυχολογία στα ύψη από την πρόκριση στους «4» του Challenge Cup  σε βάρος της Πφέφιγκεν και με  ξεκάθαρο στόχο να διευρύνει την απόλυτη κυριαρχία στο θεσμό, που έχει να επιδείξει στο πέρασμα της τρέχουσας δεκαετίας, η εκπληκτική ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού  βρίσκεται ήδη στη Σαντορίνη.

Οι νταμπλούχες Ελλάδας είναι στο εξωτικό νησί των Κυκλάδων ενόψει της συμμετοχής τους στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Θρύλος διεκδικεί το 8ο Κύπελλο για 8η διαδοχική χρονιά, όντας πολυνίκης του θεσμού από το 2015, όταν κέρδισε το 6ο στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναθηναϊκό (3-0 σετ) που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας (5 Κύπελλα).

Οι «ερυθρόλευκες» μετά τη σπουδαία πρόκριση στους «4» του Challenge Cup επί της Πφέφιγκεν στρέφουν την προσοχή τους στην διατήρηση των σκήπτρων στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Αντίπαλος στον πρώτο ημιτελικό που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (02/03) στις 18:00 (ΕΡΤ 3) στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ, ο Α.Ο. Θήρας, με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου (03/03, 20:00, ΕΡΤ 3), όπου θα συναντήσει τον νικητή του β’ ημιτελικού (ΑΟ Ηλυσιακός-Πανναξιακός, 20:30) .

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού, περιλαμβάνει προπόνηση στις 16:30, με την οποία θα ολοκληρωθεί ουσιαστικά η προετοιμασία για τον ημιτελικό με τον Α.Ο. Θήρας ενώ στις 9:00 το πρωί της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο χάλαρωμα. Στις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης θα διεξαχθεί η επίσημη συνέντευξη Τύπου του Final 4 στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Μαρία Νομικού, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button