ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στην Αυστρία η Κ-14 του Θρύλου

dsc_3375

Σε τουρνουά, που διοργανώνεται στην χώρα της Κεντρικής Ευρώπης θα λάβει μέρος η Κ-14 των Πειραιωτών.

Την Παρασκευή αναχώρησε η αποστολή της Κ-14 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, για να βρεθεί στην Αυστρία, όπου θα λάβει μέρος στο τουρνουά που διοργανώνει, η Leonhofen FC και θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (14-15 Μαΐου).

Ο Γιώργος Παπακωστούλης και οι ποδοσφαιριστές του θα έχουν την ευκαιρία να κοντραριστούν με ξένες ομάδες, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την ηλικία αυτών των παιδιών, ώστε να αποκτούν εμπειρίες που θα τους φανούν χρήσιμες για το μέλλον, καθώς από τη νέα σεζόν, οι περισσότεροι εξ’ αυτών θα αγωνίζονται με την Κ-15.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Κ-14 του Ολυμπιακού

Σάββατο 14/5: 10:30 Olympiacos-SK Strum Graz, 12:30 Olympiacos-NSG Oberndorf, 15:30 Olympiacos-Leonhofen, 17:30 Olympiacos-FK Austria Wien.

Κυριακή 15/5: 10:00 Olympiacos-St. Pauli, 11:30 Olympiacos-TEAM US. Οι ώρες είναι τοπικές. Το απόγευμα της Κυριακής θα πραγματοποιηθούν οι ημιτελικοί και ο τελικός.

Οι ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν στην Αυστρία είναι οι: Τζόρβας Δημήτρης, Τσάβος Άγγελος, Σουρλής Βασίλειος, Κεραμιδάς Ευάγγελος, Τζανετής Φώτης, Ιακωβίδης Σάσα, Τόλιος Μιχαήλ, Πανιάς Ιωάννης, Τιμολέων Άγγελος, Παπαδόπουλος Νικόλαος, Ηλιάδης Κωνσταντίνος, Πολύδωρος Ιωάννης, Παπαγεωργίου Στέλιος, Παλαιολόγος Βασίλειος, Γούλας Θωμάς, Θεοδωρόπουλος Βασίλειος, Αντωνόπουλος Παναγιώτης.

Την αποστολή συνοδεύουν οι: Παπακωστούλης Γιώργος , Χατζηράπτης Ιάκωβος, Νίκος Κώστας, Δαρίτση Χριστίνα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button