ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σκέψεις για Φορτούνη στην κορυφή

Το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα πλησιάζει και ο Τάκης Λεμονής ήδη έχει καταστρώσει τα πλάνα του, προκειμένου ο Ολυμπιακός να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί από την αποψινή αναμέτρηση κόντρα στους καλύτερους του κόσμου.
Πέραν των δεδομένων απουσιών (Σεμπά και Μπεν) λόγω τραυματισμών, ο 57χρονος κόουτς καλείται να “αλλάξει” τους Καρίμ και Σισέ που δεν είχαν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα.
Έτσι λοιπόν, οι πρώτες σκέψεις αφορούν τον Προτό κάτω από τα δοκάρια και τρεις κεντρικούς αμυντικούς, με έναν εκ των Νικολάου – Βούκοβιτς να “κολλάει” με τους Μποτία – Ένγκελς που προορίζονται για βασικοί. Σε κάθε περίπτωση, τα άκρα θα στελεχώσουν οι Φιγκέιρας και Ομάρ.
Στα χαφ βασικός φέρεται, σύμφωνα πάντα με τις σκέψεις του Τάκη Λεμονή, να ξεκινάει ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, μαζί με τους Ρομαό και Οτζίτζα – Οφόε. Για τα εξτρέμ, προβάδισμα έχουν οι Καρσελά και Ανδρούτσος, ενώ για την κορυφή της επίθεσης υπάρχει η σκέψη να χρησιμοποιηθεί ο Κώστας Φορτούνης. Είναι ένα σενάριο που δεν μοιάζει απίθανο μιας και λόγω του προβλήματος που έβγαλε ο Εμενίκε, δεν υπάρχει άλλος επιθετικός πλην του Τζούρτζεβιτς.
Σε ότι αφορά την Μπαρτσελόνα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει στην διάθεσή του τους Πικέ – Ινιέστα, ενώ αμφίβολος είναι και ο Μασεράνο. Απο κει και πέρα, ο “τσινγκούρι” αναμένεται να παρατάξει τους Τερ Στέγκεν, Ουμτιτί και Βερμάλεν, Ντιν και Σέρχι Ρομπέρτο ή Σεμέδο στα άκρα της άμυνας και Μπουσκετς – Παουλίνιο και έναν εκ των Ράκιτιτς ή Αντρέ Γκόμες στο κέντρο. Η επιθετική τριπλέτα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα απαρτίζεται από τους Ντεουλοφέου, Μέσι και Σουάρεζ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button