ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρώτο βήμα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα τελικά του League Cup έκανε ο Ολυμπιακός που επικράτησε με 3-0 σετ της  της Κηφισιάς στο πρώτο παιχνίδι της προκριματικής φάσης του Β’ Ομίλου του League Cup «Νίκος Σαμάρας».  Το Σάββατο στις 15:30 οι πρωταθλητές θα αντιμετωπίσουν τον Φοίνικα Σύρου.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν δυνατά στην αναμέτρηση και έφτασαν γρήγορα σο 6-2, αναγκάζοντας τον Κώστα Αρσενιάδη να καλέσει εσπευσμένα τάιμ άουτ. Η Κηφισιά αντέδρασε και μείωσε σε 10-8 και 11-9 αλλά σε εκείνο το σημείο με ένα 4-0 σερί ο Ολυμπιακός διαμόρφωσε το 15-9. Στη συνέχεια του σετ, ο Θρύλος δεν συνάντησε αντιστάσεις και με τον Ζουπάνη να γράφει το 25- 18, μετά από εξαιρετική πάσα του Τερβαπόρτι και προηγήθηκε με 1-0! Πιο κλειστό και ισορροπημένο ήταν το δεύτερο σετ με τις δυο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ.
Οι πρωταθλητές ωστόσο είχαν και πάλι τον έλεγχο και τελείωσαν το σετ με 25-21 με τον ίδιο τρόπο που ολοκλήρωσαν το πρώτο, δηλαδή με ωραία πάσα του Τερβαπόρτι και κερδισμένο πόντο του Ζουπάνη, φτάνοντας στο 2-0.  Στο 3ο σετ, συνεχίστηκε το ίδιο μοτίβο με τις δυο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ και τον Ολυμπιακό να φτάνει στο 25-20 και την τελική επικράτηση με 3-0 σετ.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Ανδρέας Φράγκος με 15 πόντους και ακολούθησε ο Γκάβιν Σμιτ με 12 ενώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button