ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προσοχή μήν το ανοίξετε!!! Περιέχει τις “τρολιές” του αιώνα!

Ε εντάξει! Δεν εξηγείται αλλιώς! Αν αυτό το πραμα δε λέγεται “τρολια” ή δε λέγεται “παντού βλέπουν φαντάσματα”, τότε μιλάμε για χοντρό πρόβλημα. Αν δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω τότε ή ο ΠΑΟΚ το χει πάρει απόφαση ότι και Κύπελλο και Πρωταθλημα φέτος… γιοκ και προσπαθούν να βρουν τα άλλοθι τους ή απλά η μανία καταδίωξης που τους έχει κυριεύσει δεν έχει όριο.

Έκαναν συνέντευξη Τύπου – διαμαρτυρία για το τρόπο διανομής των προσκλήσεων στο final four στη Ρόδο την Παρασκευή!!!!

Διαβάστε!

«Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα πολύ μεγάλο λάθος τα τελευταία τρία χρόνια, κατέκτησε τρεις φορές τον τίτλο του Πρωταθλητή και μια φορά τον τίτλο του Κυπελλούχου. Αυτό φόβισε πολλούς. Ο οικονομικά υγιής και αγωνιστικά δυνατός ΠΑΟΚ, φοβίζει και φοβίζει πολύ. Προκειμένου, λοιπόν, να τον αποδυναμώσουν, κάνουν το παν να του στερήσουν το μεγαλύτερο όπλο του, τον περήφανο Λαό του. Στην προσπάθεια αυτή απαξιώνουν το ίδιο το άθλημα, καθώς και θεσμούς».

Πραγματικά τι άλλο να σχολιάσει κανείς μετά από αυτό! Ειλικρινά αφήνουμε να γελάσετε με την καρδιά σας και μετά να σκεφτείτε σε ποια από τις παραπάνω περιπτώσεις θα τοποθετουσατε αυτή την συνέντευξη Τύπου!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button