ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

«Προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για τα πλέι – οφ»

Ο απόλυτος βαθμός αγωνιστικής ετοιμότητας του Ολυμπιακού, ενόψει των επερχόμενων πλέι – οφ είναι το ζητούμενο για την Εβίνα Μάλτση.

 

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκλήρωσε η δις Κυπελλούχος Ελλάδας ομάδα μπάσκετ γυναιών του Ολυμπιακού τις υποχρεώσεις της στην κανονική περίοδο, χάρη στο εμφατικό 86-58 επί του Αθηναϊκού, πετυχαίνοντας το απόλυτο των 22 νικών.

Η Εβίνα Μάλτση, η οποία ήταν η πρώτη σκόρερ των «ερυθρόλευκων» με 20 πόντους, στις δηλώσεις της έστρεψε το ενδιαφέρον της στα επερχόμενο πλέι – οφ:

«Άλλο ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς, τελειώσαμε την κανονική σεζόν αήττητοι, συγχαρητήρια σε εμάς, συγχαρητήρια και στον Αθηναϊκό που έπαιξε πάρα πολύ καλά και αποδεικνύει νομίζω και αυτός από την πλευρά του ότι είναι ισάξια δεύτερος στο πρωτάθλημα. Νομίζω τελειώσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πριν το Πάσχα, να πάμε να κάνουμε όπως είχα πει όλοι μια πολύ καλή Ανάσταση. Εμείς δεν ξεκουραζόμαστε πλέον, προετοιμαζόμαστε για τα play off τα οποία ξεκινάνε την άλλη Τετάρτη, νομίζω καλά τα πήγαμε και σήμερα, είχαμε ένα μικρό κενό διάστημα, αλλά σε τέτοιου είδους παιχνίδια είναι νομίζω φυσιολογικό. Ανακάμψαμε πάρα πολύ γρήγορα, βρήκαμε συγκέντρωση και ρυθμό γρήγορα και αυτό δείχνει πως είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση για άλλη μια φορά και προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για τα play off, έχουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

 

Καλτσίδου: «Πρωτάθλημα με τον κόσμο!»

Η Στέλλα Καλτσίδου απο την πλευρά της έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηης του δεύτερου διαδοχικού πρωταθλήματος:

«Τελείωσε το σημερινό παιχνίδι, θεωρώ πως η εικόνα μας κυρίως στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν ήταν καλή, το κρατάμε όμως αυτό γιατί είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Δεν θεωρώ ότι το παιχνίδι αυτό αντικατοπτρίζει την εικόνα των τελικών αν εμείς οι δύο ομάδες φτάσουμε στα τελικά. Προς το παρών αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να ξεκουραστούμε και να παίξουμε ένα δυνατό παιχνίδι με την Δάφνη την ερχόμενη εβδομάδα, να κερδίσουμε και να προκριθούμε στον τελικό και εύχομαι και ελπίζω να παίξουμε πολύ καλό μπάσκετ με σκοπό να πάρουμε το πρωτάθλημα και να το ευχαριστηθούμε και εμείς και ο κόσμος».

 

Χατζηνικολάου: «Παίξαμε πολύ όμορφο μπάσκετ»

Τον ενθουσιασμό της για το μπάσκετ που απέδωσε η ίδια και οι συμπαίκτριές της κόντρα στον Αθηναϊκό, εξέφρασε η αρχηγός Όλγα Χατζηνικολάου:

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες που τελείωσε το πρωτάθλημα και είμαστε ακόμα αήττητες. Ήταν πάρα πολύ σημαντικό για εμάς, ήταν στόχος μας από την αρχή. Σίγουρα σήμερα δεν πιάσαμε την απόδοση που είχαμε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Πρωτέα αλλά κατά διαστήματα παίξαμε  πάλι πολύ όμορφο μπάσκετ. Η ομάδα τον τελευταίο μήνα έχει αρχίσει και δείχνει τις δυνατότητες της και αντιμετωπίζουμε κάθε αντίπαλο με σοβαρότητα γιατί έτσι πρέπει. Τώρα περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας στα πλέι οφ, να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα που είναι και ο αρχικός μας στόχος».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button