ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προβληματισμός στην UEFA για το Οσμάνλισπορ – Ολυμπιακός

Οι συνεχείς τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τουρκία φαίνεται πως έχουν προβληματίσει ιδιαίτερα τους ιθύνοντες της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου σε ότι αφορά τους αγώνες που γίνονται υπό την σκέπη της στην γειτονική χώρα.

Ο αυξημένος κίνδυνος τρομοκρατικών χτυπημάτων πλέον έχει αρχίσει να επηρεάζει τα δρώμενα της Τουρκίας και σε αθλητικό επίπεδο.

Για αυτό το λόγο η UEFA φέρεται να έχει αρχίσει να κάνει δεύτερες σκέψεις σχετικά με τους αγώνες που θα πρόκειται να γίνουν επί τουρκικού εδάφους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι διοικούντες δεν αποκλείεται να καταθέσουν πρόταση η οποία περιλαμβάνει την διεξαγωγή αγώνων σε διαφορετικές έδρες από εκείνες που αρχικά έχουν προγραμματιστεί στην γειτονική χώρα.

Μην ξεχνάμε πως μέσα σε αυτές βρίσκεται και η αναμέτρηση των πρωταθλητών Ελλάδος απέναντι στην Οσμάνλισπορ για το Europa League στις 23 Φεβρουαρίου 2017.

Δεν πρέπει λοιπόν, να αποκλειστεί το σενάριο αλλαγής έδρας, ενώ είναι βέβαιο πως τις επόμενες ημέρες θα δρομολογηθούν εξελίξεις στην ομοσπονδία, που παρακολουθεί στενά το σοβαρό ζήτημα της τρομοκρατίας στην Τουρκία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button