Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρίντεζης ο … «ταυρομάχος»! (Videos)

Με αφορμή την χθεσινή μεγαλειώδη εμφάνιση και τους 21 πόντους του υπαρχηγού του Ολυμπιακού απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, το Redaroume.gr  σας θυμίζει όλες τιος «ραψωδίες» του κόντρα σε ισπανικούς συλλόγους.

 

 

Χαρακτήρα και καρδιά κορυφαίας ευρωπαϊκής ομάδας έδειξε ο Ολυμπιακός το βράδυ της Παρασκευής στο «Παλάθιος Ντε Λος Ντεπόρτες» φεύγοντας θριαμβευτής απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης με 79-80 κι έκανε το πιο αποφασιστικό του βήμα για την κατάκτηση της δεύτερης προνομιούχου θέσης του ομίλου της Ευρωλίγκα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος με 21 πόντους, όλοι τους καθοριστικοί, συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να αποδράοσυν από την ισπανική πρωτεύουσα με το ροζ φύλλο στις αποσκευές τους.

Για όσους δεν το έχουν προσέξει, ο διεθνής φόργουορντ έχει να επιδείξει στο πλούσιο βιογραφικό του πολλές εξαιρετικές βραδιές απέναντι σε ισπανικές ομάδες. Ίσως αυτό να .. οφείλεται στην .. . «αύρα» που κουβαλάει από την περίοδο, όπου αγνωιζόταν στην Ουνικάχα Μάλαγα…

Με αφορμή τη χθεσινή  εκπληκτική εμφάνιση του υπαρχηγού, το Redaroume.gr  σας υπενθυμίζει όλες τις σπουδαίες εμφανίσεις του Γιώργου Πρίντεζη κόντρα σε ισπανικούς συλλόγους…

Με αποκορύφωμα το … τρίποντο «μαχαιριά» στη Μπαρτσελόαν στον αλησμόνητο τέταρτο προημιτελικό του 2015, ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής, που χάρισε το εισιτήριο της πρόκρισης για το Final-4  της Μαδρίτης!

17/4/2015: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 63-76 (2ος Προημιτελικός Ευρωλίγκας)

Πρίντεζης: 22 πόντοι

 

21/4/2015: Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 73-71 (3ος Προημιτελικός Ευρωλίγκας)

Πρίντεζης: 19 πόντοι

 

23/4/12015: Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 71-68 (4ος Προημιτλεικός Ευρωλίγκας)

Πρίντεζης: 14 πόντοι, αλλά και το τρίποντο της πρόκρισης!

 

9/12/2017: Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης 92-83 (Κανονική σεζόν)

Πρίντεζης: 21 πόντοι

 

9/2/2018: Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός 79-80 (Κανονική σεζόν)

Πρίντεζης : 21 πόντοι

 

Ας θυμηθούμε εκείνες τις τεράστιες νίκες του Θρύλου στα παρακάτω videos

https://youtu.be/WY0hJe2OYBs

https://youtu.be/0l3fTvkxbfs

https://youtu.be/RfAYKEcz9UM

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button