Χωρίς κατηγορία

“Πρέπει να αντιδράσουμε”

Σκασμένος από την βαριά ήττα στην Βιτόρια εμφανίστηκε ο Κώστας Παπανικολάου μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport24 Radio. Ο άσσος των ερυθρολεύκων παραδέχθηκε πως η κούραση δεν αποτελεί δικαιολογία και πως πρέπει άμεσα ο Ολυμπιακός να αντιδράσει και να κοιτάξει την συνέχεια.

Διαβάστε αναλυτικά:

Για τις πρώτες σκέψεις μετά την κακή εμφάνιση: “Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι με καλό ρυθμό. Είχαμε καλό διάβασμα και πήραμε σωστές αποφάσεις απλά δεν συνεχίστηκε. Μας βγήκε μία κούραση που σίγουρα δεν αποτελεί δικαιολογία αλλά κι εμείς που καθόμασταν στον πάγκο το βλέπαμε. Πρέπει όλοι ν” αντιδράσουμε και να κοιτάξουμε τη συνέχεια”.

Για την αστοχία: “Βγάλαμε πολλά ανοικτά σουτ που αν έμπαιναν θα μας έδιναν ψυχολογία και ίσως να μας βοηθούσαν σε έναν βαθμό στο κομμάτι της ενέργειας. Αυτή η ομάδα όμως, δουλεύει με βάση την άμυνα της. Σίγουρα η επίθεση δεν ήταν καλή με 54 πόντους αλλά και οι 86 πόντοι που δεχτήκαμε είναι πάρα πολλοί”.

Για την διπλή αγωνιστική που έρχεται: “Παίζουμε με δύο ιδιαίτερες ομάδες στην ΕuroLeague. Η Μακάμπι και η Χίμκι είναι ομάδες ρυθμού. Αυτό που προέχει όμως, είναι να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα και πώς θα ξεπεράσουμε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν είναι μια απλή ήττα, θίχτηκε ο εγωισμός και πρέπει ν” αντιδράσουμε για τις αναμετρήσει που έρχονται”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button