Καλώς ήρθατε στο site μας

Πολυτιμότερος στο ντεμπούτο του!

717849_1379558

Τον τίτλο του MVP στην πρώτη του κιόλας επίσημη εμφάνιση μ τη φανέλα της Στουρμ Γκρατς κατέκτησε ο Τάσος Αυλωνίτης.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Τα διαπιστευτήριά του φρόντισε να αφήσει ο Τάσος Αυλωνίτης από το πρώτο κιόλας παιχνίδι με τη φανέλα της Στουρμ Γκαρτς. Ο 26χρονος κεντιρκός αμυντικός, ο οποίος παραχωρήθηκε στην αυστριακή ομάδα με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, άφησε άφωνους τους Πα΄ντες με την εκπληκτική του παρουσία, που είχε στο παρθενικό του παιχνίδι με τη φανέλα της νέας του ομάδας, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να ηγηθεί στα μετόπισθεν και μάλιστα αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα!

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα sturmnetz.at αναφέρει:

«Πέντε ημέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του και έξι μετά την άφιξή του στο Γκρατς, ο κεντρικός αμυντικός έχει κάνει ήδη γνωστό το όνομά του. Οχτώ ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού με την Αλταχ, έμαθε πως θα πάρει τη θέση του τραυματία Λουκ Σπεντλχόφερ και θα ξεκινήσει βασικός στο ματς. Δεν ήταν εύκολη η αποστολή του Τάσου, αφού δεν είχε αγωνιστεί για 6 μήνες.

Η εμφάνισή του, ωστόσο, τους διέψευσε όλους. Ηταν κυρίαρχος στην άμυνα και άψογος στα καθήκοντά του. Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους. Είχε 86.8% εύστοχες μεταβιβάσεις, 83.3% στις κερδισμένες μονομαχίες και 97 επαφές με την μπάλα. Η εξαιρετική του εμφάνιση στο ντεμπούτο του είναι η παρακαταθήκη του για το μέλλον».

About The Author

Related posts

Απάντηση