ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πολλούς τίτλους με τον Ολυμπιακό!»

Την δίψα του για κατακτήσεις πολλών τροπαίων με την φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας εξέφρασε ο Ιγκόρ Σίλβα.

 

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή προβλέπεται να είανι για τον Ιγκόρ Σίλβα η αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο νεοφερμένος Βραζιλιάνος μπακ θα κληθεί να τεθεί αντιμέτωπος με την ,μέχρι πρότινος ομάδα του και σίγουρα αυτή η παράμετρος προσδίδει ξεχωριστό ενδιαφέρον την αναμέτρηση.

Ο Βραζιλιάνος μπακ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova εξέφρασε τη έντονη επιθυμία του να κατακτήσει πολλούς τίτλους με τα «ερυθρόλευκα»

Τέλος, αναφέρθηκε στο ματς κόντρα στην πρώην του ομάδα, Αστέρα Τρίπολης, ενώ επισήμανε ότι στην Βραζιλία όλοι γνωρίζουν τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν έχει προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα:

«Η προσαρμογή μου πάει πάρα πολύ καλά. Όλοι οι ποδοσφαιριστές με έχουν υποδεχθεί με τον καλύτερο τρόπο. Όλα είναι καλά».

Για το πόσο δύσκολο είναι να κερδίσει μία θέση στην 11αδα δεδομένου του μεγάλου ανταγωνισμού που υπάρχει στον Ολυμπιακό:

«Σιγά- σιγά περιμένω την ευκαιρία μου. Δουλεύω πολύ. Προσπαθώ να δείξω το ταλέντο μου μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Περιμένω την ευκαιρία μου και ελπίζω να την έχω για να αποδείξω πως μπορώ να βρίσκομαι εδώ».

Για τα όνειρα που είχε όταν ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης:

«Όταν ήμουν στη Βραζιλία, το όνειρό μου ήταν να έρθω στον Ολυμπιακό. Πολλοί ποδοσφαιριστές από μικρές ομάδες έχουν αυτό το όνειρο. Όμως, όταν πήγα στον Αστέρα, αποφάσισα ότι θα δουλέψω πολύ. Είχα τις ευκαιρίες μου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτήν την ευκαιρία που είχα. Και ελπίζω τώρα που τα κατάφερα και έχω έρθει εδώ, να κάνω τόσο καλή δουλειά, όσο έκανα και εκεί. Ήξερα τον Ζιοβάνι. Είναι ένα πολύ γνωστό όνομα ο Ολυμπιακός στη Βραζιλία. Όλοι στη Βραζιλία τον γνωρίζουν».

Για το ποδοσφαιρικό του πρότυπο:

«Ο Ροναλντίνιο».

Για τη αναμέτρηησ του Ολυμπιακού κόντα στην προηγούμενη ομάδα του, τον Αστέρα Τρίπολης:

«Πιστεύω πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο προπονητής μας θα θέλει να κάνουμε πάρα πολύ καλά τη δουλειά μας. Έχουμε ένα νέο προπονητή. Προσπαθούμε να εφαρμόσουμε αυτά που μας λέει. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Όμως, είμαι σίγουρος πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμαστε. Πιστεύω πως ο Αστέρας δεν ξεκίνησε καλά. Κυρίως έπρεπε να αλλάξει η ψυχολογία. Εκεί εστίασε πολύ ο νέος προπονητής του. Άλλαξαν πολύ τα πράγματα. Επειδή οι παίκτες είχαν αρχίσει αρνητικά, είχαν φόβο μέσα τους. Τώρα τους έχει μαζέψει, τους έχει δώσει θάρρος. Τους έχει αλλάξει κάποια πράγματα στην τακτική και στην τεχνική. Τους έχει βελτιώσει. Πλέον τα πράγματα είναι καλύτερα».

Για το όνειρο που θέλει να υλοποιήσει στον Ολυμπιακό:

«Θέλω να κερδίσω πολλούς τίτλους με τον Ολυμπιακό. Θέλω να συνεχίσει να έχει τις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων. Θέλω να είμαι μέρος της ομάδας. Να δουλέψω πολύ, να αποτελέσω μέρος αυτού του γκρουπ. Και να συνεχίσει η ομάδα με θριάμβους».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button