Καλώς ήρθατε στο site μας

«Πολλά αυτά που πρέπει να βελτιώσουμε»

paulidisssss

Παράπονα από την συνολική εμφάνιση των παικριών του παρά την νίκη επί της Ουραλότσκα με 13-10 είχε ο προπονητής των υπερπρωταθλητριών Ευρώπης Χάρης Παυλίδης.

Μπορεί η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού να επικράτησε άνετα μες 13-10 της Ουραλότσκα στο κολυμβητήριο του Πειραιά, ωστόσο η συνβολική εμφάνιση δεν άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή των πρωταθλητριών Ευρώπης Χάρη Παυλίδη, ο οποίος είχε αρκετά παράπονα:

«Βλέπω τη συνολική εικόνα. Είχαμε πάρα πολύ κακή εμφάνιση σε αυτό το παιχνίδι. Δεν είχαμε ρυθμό. Κάναμε ένα καλό πεντάλεπτο στο τρίτο οκτάλεπτο, αλλά μετά επιστρέψαμε ξανά στα ίδια λάθη.

Είναι κάτι το οποίο το παρατηρήσαμε και στον πρώτο γύρο, δεν έχουμε ρυθμό, αυτοπεποίθηση. Περιμένω κάτι παραπάνω, αν θέλουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα Ευρώπης και φέτος.

Δεν έχουμε τύχη να επαναλάβουμε το περσινό με τέτοιες εμφανίσεις. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να βελτιώσουμε. Πρέπει να ξαναποκτήσουμε την πείνα που είχαμε και πέρσι, να γίνει προτεραιότητα για μας το ευρωπαϊκό. Αυτή τη στιγμή δεν είναι προτεραιότητα για τις παίκτριες, είναι άλλα πράγματα»

About The Author

Related posts

Απάντηση