ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ποιότητα, προσωπικότητα και τίτλοι!»

Την φιλοσοφία του αλλά και τα στοιχεία που φιλοδοξεί να προσθέσει στον Ολυμπιακό ανέλυσε ο νέος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Πέδρο Μαρτίνς κατά την επίσημη παρουσίασή του από τη πειραϊκή ΠΑΕ.

Στις πρώτες του δηλώσεις εξέφρασε την ακλόνητη πίστη του για επιτυχίες

«Καλησπέρα.. Είναι πολύ μεγάλη μου τιμή για το γεγονός ότι έχω τη δυνατότητα να εκπροσωπήσω τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας.

Ελπίζω να ξεκινήσουμε έναν καινούργιο κύκλο στον Ολυμπιακό. Φυσικά διατηρώντας το τεράστιο μέγεθος που έχει αυτός ο σύλλογος»

Ερωτηθείς για τα στοιχεία που θέλει να προσθέσει στον Ολυμπιακό τόνισε

«Ποιότητα και καλό ποδόσφαιρο. Όταν δεν γίνεται αυτό εφικτό να τα δίνουμε όλα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

Όταν ρωτήθηκε για το πώς ξεκίνησε το φλερτ με τους «ερυθρόλευκους» επεσήμανε:

«Η πρώτη επαφή έγινε πριν ένα χρόνο. Μου είχε μεταφέρει ο Κριστιάν Καρεμπέ το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Είναι πολύ φυσικό σε χρονιές που δεν είναι τόσο επιτυχημένες να γίνονται πολλές αλλαγές. Θα προσπαθήσουμε αυτές να μην είναι ριζικές, καθώς υπάρχει ποιότητα στην ομάδα και να βοηθήσουμε την ομάδα να επιστρέψει ξανά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς αυτός είναι και ο μεγάλος μας στόχος»

Στην συνέχεια ο Μαρτίνς στάθηκε στην φιλοσοφία που διέπει τον Ολυμπιακό:

«Γνωρίζω τη φιλοσοφία του συλλόγου, τι περιμένει ο κόσμος και ότι είναι απαιτητικός. Χάθηκε λίγο η φιλοσοφία της ομάδας φέτος και αυτό θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τη νέα σεζόν για να δώσουμε στους φίλους μας αυτό που θέλει να βλέπει. Θα είναι δύσκολη χρονιά, όμως εμείς θα επιστρέψουμε με τη δική μας φιλοσοφία και είμαι έτοιμος να τα καταφέρουμε, γνωρίζοντας τι πρέπει να κάνουμε για να τα καταφέρουμε»,

Έπειτα υπογράμμισε: «Να έχουμε μία ομάδα με προσωπικότητα, η οποία θα έχει τον έλεγχο και έτσι θα παίρνουμε τα θετικά αποτελέσματα. Αυτό θα έρθει με σκληρή δουλειά, με συγκέντρωση. Χρειάζεται πολλή προσπάθεια, όμως εμείς θέλουμε να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο και να δώσουμε ότι χρειάζεται».

Για τους δανεικούς και την Ακαδημία αρκέστηκε να σημειώσει τα εξής:

«Αυτό είναι μία συζήτησή που συνεχίζεται να γίνεται και δεν θα ανακοινωθεί ακόμη κάτι. Βρίσκομαι στην αναζήτηση, για κάποιους παίκτες, ενώ κάποιοι δανεικοί θα έρθουν στην ομάδα να τους παρατηρήσουμε καλύτερα, παίκτες όπως οι Τσιμίκας, Σιώπης, Μάνος, Μανθάτης και Σάλιακας και θα συνεχίσουμε να παρατηρούμε και άλλους παίκτες για να δούμε ποιοι θα έρθουν στην ομάδα».

Όταν ρωτήθηκε για το κατά πόσο αισθάνεται πίεση ο Πορτογάλος κόουτς επεσήμανε:

«Δε νιώθω πίεση και ξέρω ότι στόχος είναι το πρωτάθλημα. Θα δουλέψουμε με τέτοιο τρόπο που θα μπορέσουμε να πετύχουμε πράγματα. Είναι ξεκάθαρο ότι στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και για την υλοποίηση αυτού του στόχου θα δουλέψουμε. Θέλω οι παίκτες να τα δώσουν όλα για να είναι ικανοποιημένος ο κόσμος. Τόσο από το αποτέλεσμα όσο και από το ποδόσφαιρο. Θα συνεχίσω το ψάξιμο στην ακαδημία της ομάδας. Υπάρχει μια δέσμευση για πολλή δουλειά.

Δεν έχει σημασία να ανακοινώσουμε το σύστημα. Οι παίκτες που θα διαλέξουμε πρέπει να έχουν φιλοδοξία, να είναι έτοιμοι να παίξουν για την ομάδα. Το πιο σημαντικό για μένα είναι η ποιότητα. Αν μπορούμε να συνδυάσουμε την ποιότητα με Έλληνες παίκτες ή με παίκτες της Ακαδημίας θα ήταν ιδανικό. Αλλά το πιο σημαντικό είναι η ποιότητα. Η αγορά των παικτών είναι ανοιχτή. Κοιτάμε παίκτες από πολλές χώρες. Από Αγγλία, Γαλλία, Πορτογαλία, δεν έχει σημασία από ποια χώρα.

Γνωρίζω πολύ καλά ότι ο κόσμος είναι απαιτητικός. Θέλω σ’ αυτή τη νέα εποχή να ξαναβρεί ο Ολυμπιακός την ταυτότητα του νικητή. Θέλουμε ο κόσμος να είναι δίπλα μας και να μας βοηθά συνεχώς.» τόνισε κλείνοντας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button