ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πετάει «φωτιές» ο Πουλίδο!

1484362

Ο Μεξικανός φορ σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό του Ολυμπιακού ισοφαρίζοντας σε 1-1 την Βάκερ Ίνσμπρουκ κι ανέδειξε πτυχές της εκτελεστικής του δεινότητας.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Ένα δείγμα των τεράστιων ικανοτήτων του παρουσίασε για ακόμη ένα φιλικό ο Άλαν Πουλίδο!

Ο 25χρονος Μεξικανός φορ των πρωταθλητών Ελλάδας έχει μπει με τοι πόδι πατημένο στο γκάζι  τη φετινή χρονιά αναδεικνύοντας πτυχές της ποιότητάς του, αλλά ακι της εκτελεστικής του δεινότητας.

Ο Πουλίδο βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό των πρωταθλητών Ελλάδας στο 79’, όταν κι αξιοποίησε την εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Γιώργου Μανθάτη και μα ψύχραιμο σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε την αντίπαλη γωνία ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Μάλιστα, κάτι ανάλογο είχε συμβεί στο πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού επί αυστριακού εδάφους και συγκεκριμένα στο άνετο 4-1 επί της Χορν.  όταν ο Πουλίδο είχε πετύχει το 2-0 στο 22’έχοντας προηγηθεί εκπληκτική ατομική ενέργεια του Μανθάτη.

Η πολύ καλή ως τώρα παρουσία του 25χρονου Μεξικανού φορ αποτελεί τεράστιο κέρδος για τον Ολυμπιακό και σίγουρα ο Βίκτορ Σάντσεθ έχει κάθε λόγο να τρίβι τα χέρια του από ικανοποίηση.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button