ΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περνάει τον Ατλαντικό, μ’ ένα όνειρο τρελό!

aggelopoylos

Με αρκετές βλέψεις και φιλοδοξίες αναχωρεί σήμερα Τρίτη (19/7) για το Ρίο οκωπηλάτης του Θρύλου Διονύσης Αγγελόπουλος.

Με πολλά όνειρα, φιλοδοξίες και την επιθυμία να  δώσει τον καλύτερό του εαυτό, αναχωρεί σήμερα στις 18:45 από το «Ελ. Βενιζέλος» ο Διονύσης Αγγελόπουλος. Προορισμός του  πρωταθλητή του τμήματος Κωπηλασίας του Ολυμπιακού, είναι το Ρίο όπου στα μέσα Αυγούστου θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όντας ένας εκ των 30 «ερυθρόλευκων» εκπροσώπων που θα μετέχουν στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός. Στο αεροδρόμιο θα τον συνοδεύσει ή αδερφή του Αθήνα επίσης Ολυμπιονίκης Κωπηλασίας και ο αδερφός του Βασίλης πρωταθλητής κωπηλασίας.

Μετά την τελευταία του προπόνηση επί Ελληνικού εδάφους, στις Ναυταθλητικές Εγκαταστάσεις του συλλόγου μας στην Πλατεία Αλεξάνδρας, ο Διονύσης Αγγελόπουλος δήλωσε στο osfp.gr τα εξής:

«Κάθε ταξίδι μας φέρνει και πιο κοντά στον εαυτό μας, μας κάνει να σκεφτούμε πιο βαθιά τις επιθυμίες μας. Έφτασε η ώρα για το ταξίδι με τις πιο μεγάλες επιθυμίες ,το ταξίδι στο Ρίο. Ολυμπιακοί Αγώνες 2016… Τελειώνοντας την προπόνηση στο σωματείο μου, τον Ολυμπιακό, πριν το ταξίδι στο Ρίο η σκέψη μου είναι γεμάτη επιθυμία και δύναμη για το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός ! Παίρνω τις ευχές όλων σας μαζί μου και θα σας υποσχεθώ ότι θα τα δώσουμε όλα, μαζί με το πλήρωμα μου».

Καλή επιτυχία ευχήθηκε στον αθλητή του Ολυμπιακού και ο προπονητής του, Τάκης Λιβανός:

«Είναι μεγάλη τιμή ένας ακόμη αθλητής μου και αθλητής του Ολυμπιακού,  να πηγαίνει σε Ολυμπιακούς Αγώνες για τον Διονύση είναι τρίτη φορά που θα πάει .Του  Εύχομαι καλή επιτυχία».

Ο έφορος των Ναυταθλητικών του Ολυμπιακού, Τάσος Βουγίδης είπε τα εξής:

«Εύχομαι να είναι γέρος και να δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Και μόνο ότι βρίσκεται στο αεροπλάνο για τη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες είναι τεράστιο επίτευγμα».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button