ΜΠΑΣΚΕΤ

Παπαπέτρου για σπουδαία πράγματα!

Εκπληκτική ήταν η εμφάνιση του διεθνούς φόργουορντ του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανιώνιο με 16 πόντους και σημαντική συνεισφορά σε πολλούς τομείς της τακτικής.

Δυσκολεύτηκε αρκετά ο Ολυμπιακός μέχρι να καταφέρει να λυγίσει την σθεναρή αντίσταση του Πανιωνίου με 79-73

Εάν υπάρχει ένα πολύ σημαντικό κέρδος που μπορεί να προκύψει για τον τεχνικό του Ολυμπιακού Γιάννη Σφαιρόπουλο από την αναμέτρηση στο κλειστό της Αρτάκης, αφορά την καταπληκτική αποδοση του Ιωάννη Παπαπέρου

Ο διεθνής φόργουρντ αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι βρίσκει ρυθμό και αποτελεί στα τελευταία παιχνίδια μία πολύ αξιόπιστη λύση στο σκοράρισμα για τους «ερυθρόλευκους», προσφέροντας παράλληλα πολλές κι αξιόλογες λύσεις σε άλλους τομείς, τόσο της στατιστικής, όσο της τακτικής, όπως η πιεστική του άμυνα και η διαρκής προσήλωσή του.

Απέναντι στον Πανιώνιο ο Παπαπέτρου πέτυχε 16 πόντους, εκ των οποίων τους 15 με πέντε τρίποντα! Μάλιστα τα περισσότερα από αυτά ήταν σε καίριες χρονικά στιγμές, όταν οι «ερυθρόλευκοι» τα είχαν απόλυτη ανάγκη, με τον 24χρονο άσο να επιδεικνύει «κρύο αίμα» και να εκτελεί από τα 6.75 μέτρα.

Πολύ σημαντική παράμετρος αποτελεί για τον Ολυμπιακό η σταθερά καλή παρουσία του Παπαπέτρου κι ενώ ακολουθούν οι πολύ καθορισιτκοί προημιτελικοί απέναντι στην Ζαλγκίρις Κάουνας.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button