ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παπανικολάου τριετίας στον Θρύλο! (Video)

Με την φανέλα του Ολυμπιακού θα εξακολουθήσει να αγωνίζεται για τα τρία επόμενα χρόνια ο διεθνής φόργουορντ, αφού έδωσε τα χέρια με τους Προέδρους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

 

 

Αίσιο τέλος είχε για τον Ολυμπιακό το θέμα ανανέωσης του Κώστα Ππανικολάου1

 

Στην καθοριστική συνάντηση, που είχε το μεσημέρι της Πέμπτης (5/7) ο διεθνής φόργουορντ, με τους διοικητικούς ηγέτες των «ερυθρόλευκων» Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο στα γραφεία της Arcadia, βρέθηκε η «χρυσή» τομή, με τον διεθνή άσο να υπογράφει νέο κλειστό τριετές συμβόλαιο!

Η κοινή διάθεση για επέκταση της συνεργασίας γεφύρωσε το οικονομικό χάσμα, που είχε προκύψει στην πρώτη επαφή, που είχε την Τρίτη ο ατζέντης του «Air Pap» με τον Αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Γιώργο Σκινδήλια.

 

Με τις δύο πλευρές να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, η συμφωνία έκλεισε  και έτσι ο Κώστας Παπανικολάου θα συνεχίσει για τρία ακόμη χρόνια να φιγουράρει με τη «ερυθρόλευκη» φανέλα

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η συμφωνία έκλεισε κοντά στο 1 εκατ. ευρώ όσον αφορά τις ετήσιες απολαβές του παίκτη

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για ένα πολύ χαρμόσυνο νέο για τον σχεδιασμό της ομάδας. Θυμίζουμε ότι ο Ντέϊβιντ Μπλατ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον διεθνή άσο του είχε εκφράσει την ζωηρή επιθυμία του να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Θρύλο

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button