ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

«Παίκτρια αξίας η Μόνικα!»

Το εγκώμιο της διεθνούς Καναδέζας έπλεξε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Χάρης Παυλίδης.

Το πιο αποφασιστικό βήμα μέχρι το … επόμενο όσον αφορά την προσπάθεια διατήρησης των πρωτείων της για ακόμη μία σεζόν, πραγματοποίησε  η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού με την σπουδαία της εκτός έδρας νίκη επί της Βουλιαγμένης με 10-8.

Μία νίκη, η οποία επέτρεψε στις «ερυθρόλευκες» να … κλειδώσουν το πολυπόθητο πλεονέκτημα έδρας ενόψει των επερχόμενων τελικών πλέι – οφ

Ο προπονητής των πρωταθλητριών Ελλάδας Χάρης Παυλίδης είχε κάθε λόγο να αισθάνετια ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτριών του ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί με κολακευτικά σχόλια για την Μόνικα Έγκενς, η οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο της με το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι

«Ήταν ένα παιχνίδι που κερδίσαμε και σχεδόν σφραγίσαμε το πλεονέκτημα έδρας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Τώρα θα μπορούμε να δουλέψουμε για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έρχονται σε εννιά μέρες. Αυτό είπαμε και με τα κορίτσια, ότι σήμερα θα πρέπει να «καθαρίσουμε» το πλεονέκτημα ώστε να μπορούμε να δουλέψουμε για την Ευρώπη. Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση που έδειξαν τα κορίτσια. Εδώ και καιρό κοιτάμε την Ευρώπη και τώρα θα εστιάσουμε μόνο εκεί. Η Μόνικα Έγκενς χρειάζεται χρόνο και παιχνίδια να βρει το ρυθμό της. Είναι παίκτρια αξίας, το γνωρίζουμε και χρειάζεται πίστωση χρόνου».

 

Ε. Πλευρίτου: «Τώρα συγκεντρωνόμαστε στα παιχνίδια της Ευρώπης»

Από την πλευρά της η Ελευθερία Πλευρίτου δήλωσε: «Τα τελευταία χρόνια τα παιχνίδια με τη Βουλιαγμένη είναι ντέρμπι. Αυτό το παιχνίδι της τρίτης φάσης ήταν στόχος μας για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας και τώρα συγκεντρωνόμαστε στα παιχνίδια της Ευρώπης. Εδώ και καιρό ετοιμαζόμαστε σε εντατικούς ρυθμούς για τα παιχνίδια του ομίλου που θα γίνουν στο Παπαστράτειο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button