ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ο Σπανούλης είναι παίκτης που δεν συναντάς στο παγκόσμιο στερέωμα»

Το εγκώμιο του αρχηγού του Ολυμπιακού έπλεξε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος με αφορμή το νέο σπουδαίο του επίτευγμα.

 

Τα … χρειάστηκε ο Ολυμπιακός, αλλά τελικά κατάφερε να υποτάξει την αντίσταση του Πανιωνίου στο κλειστό της Νέας Σμύρνης με 79-73

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στα σκαμπανεβάσματα που παρουσιάζει η ομάδα, στεκόμενος κυρίως στις πολλές και σημαντικές ελλείψεις. Επίσης, δεν παρέλειψε να αποθεώσει τον αρχηγό Βασίλη Σπανούλη για το τεράστιο επίτευγμα που πέτυχε, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερς στην Α1

«Όταν παίζεις με 10 παίκτες μόνο και έχεις 10άδα ανάγκης και χρησιμοποιείς διάφορα σχήματα και παίκτες σε θέσεις που δεν έχουν ξαναπαίξει, όπως ο ΜακΛιν στο «4», δεν είναι εύκολο να ανταποκριθείς. Μέχρι ένα σημείο ελέγχαμε το ματς, στην τέταρτη περίοδο χαλαρώσαμε. Ο Πανιώνιος σκόραρε εύκολους πόντους, χάσαμε πολλά σουτ. Είχαμε καθαρό μυαλό στο τέλος όμως. Κρατάμε τη νίκη, όχι την εμφάνιση».

Για τον Βασίλη Σπανούλη σχολίασε: «Ο Βασίλης είναι ένας παίκτης που δεν συναντάς εύκολα στο παγκόσμιο στερέωμα. Είναι ηγέτης, σκόρερ και δημιουργός, κάνει τα πάντα. Του αξίιζουν πολλά συγχαρητήρια, αλλά κυρίως γιατί δεν περνά ούτε μια μέρα που να μην είναι επιθετικός και να μην θέλει να νικήσει. Είναι η ψυχή του τέτοια που του δίνει το ερέθισμα να έιναι ανταγωνιστικός».

Για τα playoffs κόντρα στην Ζαλγκίρις Κάουνας σχολίασε: «Είναι το 1ο ματς πιο σημαντικό. Θέλουμε να μπούμε δυνατά. Θα δούμε πως θα είναι οι τραυματίες από αύριο. Αν κάποιος δεν είναι έτοιμος να παίξει, δεν θα τον πιέσουμε, αλλά θα περιμένουμε να έιναι στο 100%. Ελπίζουμε να είναι κάποιοι έτοιμοι».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button