ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ο Ολυμπιακός προλαβαίνει να βελτιωθεί, αρκεί να γίνουν οι κινήσεις που πρέπει»

1510067

Στο γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκαν βελτιωμένοι απέναντι στην Αρούκα εστίασε ο τεχνικός του Άρη και παλιά δόξα του Θρύλου Νίκος Αναστόπουλος.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Την ακλόνητη πίστη του ότι ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του όλα τα χρονικά περιθώρια να παρουσιαστεί σαφώς βελτωμένος με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, με την απαραίτητη προϋπόθεση να ενισχυθεί άμεσα σε θέσεις, όπου έχουν εντοπιστεί αδυναμίες, ξέφρασε ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο τεχνικός του Άρη και παλιά δόξα των πρωταθλητών Ελλάδας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 24 Radio 103,3» σχολίασε και τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αρούκα, σημειώνοντας τα εξής:

«Έπαιξε ένα παιχνίδι, ξέρουμε ότι έχει τα γνωστά προβλήματα και μία νίκη στην Ευρώπη πάντα βοηθάει. Πρέπει, όμως, να υπάρχει συνέχεια. Χρειάζεται ενίσχυση για να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι αρμόδιοι το ξέρουν καλύτερα από εμάς, το έχει κάνει και παλαιότερα ο κ. Μαρινάκης, θα το κάνει και τώρα» ήταν η ξεκάθαρη τοποθέτηση του «μουστάκια», για να προσθέσει:

«Ευτυχώς που αμέσως διορθώθηκε το λάθος με τον Βίκτορ, διότι αν Έλληνας προπονητής έκανε αυτά που έκανε ο Βίκτορ, με τον Φορτούνη έξω αριστερά και τον Τσόρι έξω δεξιά δε θα μπορούσε να περάσει έξω από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Δε γίνεται να παίζεις όλη τη χρονιά και να κάνεις πειράματα. Ο Ολυμπιακός προλαβαίνει να βελτιωθεί, αρκεί να γίνουν οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν. Δε θα τις υποδείξουμε εμείς, απλά λέμε την άποψή μας καλοπροαίρετα, διότι είμαστε άνθρωποι του ποδοσφαίρου, αγαπάμε το σπορ, θέλουμε να πάει μπροστά και να έχει κόσμο».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button