ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε πιο βελτιωμένος παίκτης της Α1

Ακόμη μία μεγάλη στιγμή έρχεται να προστεθεί στην καριέρα του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο σέντερ του Θρύλου αναδείχθηκε πιο βελτιωμένος παίκτης του πρωταθλήματος για την εφετινή σεζόν.

Ο 22χρονος άσσος επικράτησε σε όλες τις ψηφοφορίες και με μεγάλη διαφορά, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην σεζόν που πέρασε υπογραμμίζοντας πως όλοι στον Ολυμπιακό τον βοήθησαν, συμπαίκτες, προπονητές και κόσμος και τον πίστεψαν.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στην δεύτερη σεζόν του στον Ολυμπιακό και στην STOIXIMAN.GR Basket League αναδείχθηκε Πιο Βελτιωμένος Παίκτης του Πρωταθλήματος για την αγωνιστική περίοδο 2016-17. Ο 22χρονος Σέρβος σέντερ επικράτησε σε όλες τις ψηφοφορίες με μεγάλες διαφορές.

Στην ψηφοφορία των προπονητών και των αρχηγών των 14 ΚΑΕ ο Μιλουτίνοφ συγκέντρωσε 10 προτιμήσεις ενώ οι Νίκος Παππάς του Παναθηναϊκού Superfoods, Νίκος Γκίκας του Προμηθέα Πάτρας και Αντώνης Κόνιαρης του ΠΑΟΚ πήραν από τρεις ψήφους. Στην ψηφοφορία των δημοσιογράφων ο 22χρονος Σέρβος σέντερ των «ερυθρόλευκων» συγκέντρωσε 18 ψήφους έναντι 9 του δεύτερου Γιαννούλη Λαρεντζάκη της ΑΕΚ.

Πρώτος ήταν ο Μιλουτίνοφ και στην ψηφοφορία του κοινού με 17,35% (238 ψήφοι) έναντι 10,42% (143) του δεύτερου και συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό Δημήτρη Αγραβάνη.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με ψήφισαν και με ανέδειξαν ως τον πιο βελτιωμένο παίκτη της σεζόν που τελείωσε», δήλωσε ο 22χρονος σέντερ και συνέχισε: «Δυστυχώς, για την ομάδα μας, η χρονιά δεν ολοκληρώθηκε όπως θα θέλαμε αφού δεν κατακτήσαμε κάποιον τίτλο».

«Αυτό το ατομικό βραβείο, αποτελεί μια επιβράβευση για τη δουλειά μου και θέλω να συνεχίσω σε αυτούς τους ρυθμούς και να βελτιώνομαι συνέχεια με στόχο να βοηθάω την ομάδα μου όπως και όπου μου ζητηθεί», υπογράμμισε ο Μιλουτίνοφ και εξήγησε: «Θα ήμουν, όμως, πραγματικά χαρούμενος εάν η ατομική αυτή διάκριση συνοδευόταν και με έναν ομαδικό τίτλο».

«Δεν σας κρύβω πως η πρώτη μου χρονιά ήταν δύσκολη», εξομολογήθηκε ο Σέρβος σέντερ και επισήμανε: «Μακριά από τη χώρα μου για πρώτη φορά στη ζωή μου, δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ. Όλοι όμως στον Ολυμπιακό, με αγκάλισαν, με βοήθησαν και δήλωναν σίγουροι πως τη δεύτερη χρονιά θα είμαι καλύτερος. Και αυτό έγινε. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου, τον κόσμο του Ολυμπιακού και όσους με πίστεψαν για τη στήριξη τους».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button