ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ο Κύριος με Κάπα Κεφαλαίο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αθώος»

Στο τεράστιο έργο και τις αξίες του  Διοικητικού Ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, αναφέρθηκε ο τομεάρχης Παιδείας της Ένωσης Κεντρώων Παναγιώτης Ευαγγέλου.

Την στιγμή όπου όλα τα κέντρα εξουσίας έχουν βαλθεί να βλάψουν την προσωπικότητα του Βαγγέλη Μαρινάκη, κατασκευάζοντας εναντίον του κατηγορίες, οι οποίες … καταρρίπτονται σαν χάρτινοι πύργοι, ο τομεάρχης Παιδείας της Ένωσης Κεντρώων Παναγιώτης Μ. Ευαγγελίου, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση, επιβραβεύοντάς τον για όλα όσα έχει προσφέρει στον τόπο:

«Τα πράγματα πολλές φορές δεν είναι έτσι όπως φαίνονται. Είτε επειδή εμείς δεν είμαστε σε θέση να τα δούμε καθαρά, είτε επειδή κατακλυζόμαστε από σωρούς στρατευμένων πληροφοριών. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωση του προέδρου του Ολυμπιακού. Όσο και να θέλει όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού να δει με καθαρά μάτια τι μας συμβαίνει πραγματικά, είναι τόσο μεγάλο το σχέδιο και με τόσους κρίκους που εύκολα κανείς μπορεί να παραπλανηθεί. Πολιτικοί, αθλητικοί, δημοσιογραφικοί, οπαδικοί αντίπαλοι παράγοντες συστρατευόμενοι, για έναν και μόνο σκοπό.

Την εξόντωση ενός μεγάλου άνδρα που φέρνει διακρίσεις και τίτλους στην πατρίδα, ενός τεράστιου ανθρώπου που είναι εκεί όταν το κράτος ολιγωρεί, μιας μεγάλης ψυχής που ακόμα και ανώνυμα στέκεται δίπλα και κοντά στον ανθρώπινο πόνο όταν τον χρειάζονται και τέλος μια μεγάλης καρδιάς που γουστάρει το λιμάνι, έχει καψούρα με τον Ολυμπιακό, έχει έρωτα με τον Πειραιά και απέραντη αγάπη για τους οπαδούς μας.

Ο δρόμος είναι μακρύς και καθόλου εύκολος. Αυτόν τον δρόμο θα τον τρέξουμε μαζί για να καταπέσει γρήγορα η σκευωρία, να πληρώσουν όσοι κατασκεύασαν και να δικαιωθούν εκείνοι που σπιλώθηκαν.

Ο Κύριος, με Κάπα κεφαλαίο, Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αθώος, είναι αγαπητός στον κόσμο του Πειραιά και θα είμαστε μαζί του μέχρι να λάμψει το φως της αλήθειας και της τιμιότητας σ’ ολόκληρο τον Πειραιά και σ’ ολόκληρη την Ελλάδα.

Παναγιώτης Μ. Ευαγγελίου
Μηχανολόγος Μηχανικός
Σύμβουλος Ακουστικής – Καθηγητής
Τομεάρχης Παιδείας της Ένωσης Κεντρώων».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button