ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Ο κόσμος μας δίνει το κάτι παραπάνω!»

Στην ώθηση που παίρνει ο Ολυμπιακός από τον συγκλονιστικό του κόσμο, στάθηκε ο λίμπερο των «ερυθρόλευκων» Γιώργος Στεφάνου.

 

Πιο αποφασισμένοι απο ποτέ για την κατάκτηης του τρίτου ευρωπαΪκού τροπαίου στην ιστορία του τμήματος απέναντι στην Ραβέννα παρουσιάζονται άπαντες στην ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού!

Την στιγμή, όπου ήδη μετράμε αντίστροφα για την διεξαγωγή του κομβικού επαναληπτικού της προσεχούς Τετάρτης στο ΣΕΦ οι «ερυθρόλευκοι» δηλώνουν πανέτοιμοι ώστε να κάνουν την ανατροπή της ήττας τους με 3-1 στον πρώο τελικό επί ιταλικού εδάφους και αν γράψουν ιστορία

Χαρακτηριστικές είναι δηλώσεις του λίμπερο Γιώργου Στεφάνου

«Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, το γεγονός ότι οι ομάδες πλέον γνωρίζονται μεταξύ τους, θα παίξει το ρόλο του, γιατί θα γίνει ένα διαφορετικό παιχνίδι από άποψη τακτικής. Η Ραβέννα μας γνωρίζει, το ίδιο και εμείς όμως και σίγουρα θα είμαστε πολύ καλύτερα πρετοιμασμένοι και θα στοχεύσουμε στις αδυναμίες της.

Σε συνέχεια αυτού, το γεγονός ότι θα παίξουμε σε ένα μεγάλο στάδιο το οποίο ευελπιστούμε και όπως όλα δείχνουν θα είναι γεμάτο, θεωρώ ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο. Ο κόσμος πάντα μας δίνει το κάτι παραπάνω που χρειαζόμαστε, συνεχώς μας δείχνει ότι είναι πάντα στο πλευρό μας και είναι η δύναμη μας».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button