ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Γκιγιέρμε, η Λα Κορούνια και οι άλλοι

Το πιο “καυτό” θέμα στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού δεν μπορεί παρά να είναι εκείνο του Γκιγιέρμε βρίσκεται στο προσκήνιο διαρκώς!

Στο “λοιπόν” της ιστορίας, η Λα Κορούνια δεν «πέφτει» κάτω από τα 4 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου μέσου και επιμένει! Για την ώρα οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει την καλύτερη πρόταση στην ισπανική ομάδα και «παίζει» το σενάριο του δανεισμού με οψιόν του Μανώλη Σιώπη.

Με επιμονή και υπομονή λοιπόν ενεργούν στο λιμάνι άπαντες για την περίπτωση του 27χρονου άσου και στην Ισπανία αναφέρουν ότι αργά ή γρήγορα η Λα Κορουνια θα αναγκαστεί να δώσει τον παίκτη, ο οποίος είναι θετικός για τη μεταγραφή του στην ελληνική ομάδα. Παρεμπιπτόντως και το συμβόλαιό του λήγει σε ένα χρόνο και θα μείνει ελεύθερος. Οποτε και αυτό είναι στα υπέρ της υπόθεσης.

Παράλληλα με του Γκιγιερμε, στον Ολυμπιακού κοιτάζουν κάποιες ακόμα περιπτώσεις για την στελέχωση του φετινού ρόστερ.

Οι Ρούι Φόντε, Χασάν Κούκα και Φράνκο Σολδάνο είναι τα ονόματα που απασχολούν τους Πειραιώτες για την επίθεση, ενώ εκ νέου έχουν ακουστεί τα ονόματα των Κλαούντιο Γιάκομπ και Τζόελ Κάμπελ, οι οποίοι δε φαίνεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής σε Γουέστ Μπρομ και Άρσεναλ, αντίστοιχα.

Το καλό είναι ότι η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλια έκλεισε αρα δεν μπορουν να μετακινηθουν εντός αυτής. Οπότε περιμένουν κάποια πρόταση εκτός Νησιού για να συνεχίσουν αλλού τις καριέρες τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button